Kayseri Park, Tıp Bayramı'nı Kalpten Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Kayseri Park, Tıp Bayramı'nı Kalpten Kutluyor

Kayseri Park, Tıp Bayramı\'nı Kalpten Kutluyor

Kayseri Park, Sağlık Grubu öncülüğünde başlatılan 'Hayatın Armağanı' sosyal sorumluluk projesine destek oluyor.

12.03.2013 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Park, kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Memorial Sağlık Grubu öncülüğünde başlatılan 'Hayatın Armağanı' sosyal sorumluluk projesine destek oluyor. Bu amaçla Kayseri Park'ta Türkiye'nin en ünlü isimlerinin tasarladıkları kalpli yastıklar ve kalp sağlığı konusunda verdikleri mesajlardan oluşan bir sergi açılıyor. "Hayatın Armağanı" adlı sergi, 12 Mart - 22 Mart tarihleri arasında Kayseri Park'ta gezilebilecek.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Mart Tıp Bayramı'nı da içine alan Tıp Haftası'nda sağlıkla ilgili önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Kayseri Park, gün geçtikçe daha çok artan ani kalp ölümlerine dikkat çekebilmek amacıyla Memorial Sağlık Grubu ile birlikte 'Hayatın Armağanı' adlı sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunuyor. Proje kapsamında Türkiye'nin en ünlü isimlerinin tasarladıkları kalpli yastıklar ve kalp sağlığı konusunda verdikleri mesajlardan oluşan bir sergi açılacak. 12 Mart Salı günü saat 12.00'da sinema karşısı etkinlik alanında açılacak olan Hayatın Armağanı Sergisi 22 Mart Cuma akşamına kadar gezilebilecek.

"Farkındalık yaratmak istedik"

Projenin hayata geçiş öyküsü hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan şunları söyledi:

"Bypass ameliyatı sonrası hastalar göğüs kafeslerini darbelere karşı korumak için kalpli yastık taşımak zorundadır. İşte bu kalpli yastıklardan yola çıkarak oluşturulan Hayatın Armağanı sosyal sorumluluk projesine Türkiye'nin en ünlü isimleri de tasarladıkları kalpli yastıklar ve verdikleri mesajlarla destek oluyor. Ünlüler mesajlarında kalp sağlığının önemine dikkat çekiyor. Biz de kalp sağlığı konusunda farkındalık yaratmak için Kayseri'de bu serginin ev sahipliğini üstlendik."

Ünlüler destek verdi

Salih Tolan, sergide tasarladığı kalplere yer verilecek ünlüler arasında Adnan Şenses, Arda Turan, Armağan Çağlayan, Balçiçek İlter, Bennu Gerede, Berksan, Birol Güven, Demet Akalın, Demet Akbağ, Demet Şener Kutluay, Deniz Berdan, Deniz Türkali, Dilara Endican, Dr. Neslihan İskit, Ece Vahapoğlu, Eflâtun, Emel Acar, Emre Ertürk (Emre NY), Engin Altan Düzyatan, Ender Saraç, Esin Övet, Esra Tüzün, Ezra & Tuba Çetin, Gamze Özçelik & Duygu Özçelik, Gülben Ergen, Haldun Dormen, Hülya Avşar, , Metin Arolat, Metin Uca, Müjde Ar & Mehtap Ar, Murat Dalkılıç, Nebahat Çehre, Nefise Karatay, Neslihan Yargıcı, Nil Burak, Orhan Gencebay, Onur Baştürk, Osman Gidişoğlu, Oylum Talu, Ömür Gedik, Özge Özpirinçci, Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Reyhan Karaca, Seda Sayan, Sema Çelebi, Sibel Tüzün, Sevda Barandır, Şebnem Özinal, Sinem Kobal, Şahika Ercümen, Tarık Ceran, Uğur Genç, Vatan Şaşmaz ve Ziynet Sali'nin de bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayseri Park, Tıp Bayramı'nı Kalpten Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement