Kepez Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kepez Kitap Fuarı Açıldı

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Kepez Kitap Fuarı" 152 yayınevi ve 134 yazarın katılımıyla açıldı.

31.03.2018 09:19

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Kepez Kitap Fuarı" 152 yayınevi ve 134 yazarın katılımıyla açıldı.

Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışında konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, gençlerin kitap okumada daha gayretli olduğunu belirterek, Kepez bölgesinin hem şehirleşmesi hem de kültürel alt yapısı ve sanat yapısıyla ön plana çıktığını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, 2009 yılında görevi devraldıklarında Kepez'in nüfusunun yaklaşık 400 binler seviyesinde olduğunu, şimdi ise 550 binleri aştığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş ise, anlamlı bir fuarda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, kitapların insanların hayat akışına yön verdiğini anlattı.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de, Antalya'da kitap fuarı meşalesini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ateşlediğini belirterek, "Biz birimizin yaptığı iyi şeyleri takdir edersek, sayılarını da çoğaltabiliyoruz. Bu noktada siyasi parti ayrımının çok doğru olmadığını düşünüyorum." diye konuştu.

Kitap fuarı 8 Nisan'da sona erecek.

Fuarın açılışına, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, ATSO Başkanı Davut Çetin, ATB Başkanı Ali Çandır ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement