Kılıçdaroğlu: Deniz Baykal Yeniden Aday Olacak - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Deniz Baykal Yeniden Aday Olacak

Ankara kulislerine bomba gibi düşen Baykal'ın yeniden aday gösterilmeyeceği iddiasına yanıt veren CHP Lideri, "Baykal seçimle geldi. Seçimle gelene dokunmayacağız" dedi.

17.09.2015 08:30  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Perşembe günü Parti Meclisi'nin toplanacağını ve Chp'nin milletvekili listelerinin görüşüleceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Konuyu görüşeceğiz, cuma günü de YSK'ya listeleri teslim edeceğiz" dedi.

"KAYBEDİLMİŞ İLLERDE ÖN SEÇİM YAPILACAK"

Listede kimlerin yer alacağı konusunda son sözü Parti Meclisi'nin vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ön seçimle seçilenlere özel bir saygı duymamız gerekiyor. Bunlar kazandılar ve geldiler. Özel bir sıralama yapmamız sözkonusu değil. Ön seçimle gelenlere hiçbir biçimde müdahale etmeme gibi bir kuralımız var. Ön seçim yapılmayan iller var Kahramanmaraş gibi, Tunceli, Ardahan, Kars gibi. Oralarda eğer daha önce milletvekili adayı olup kazanamamışsa oralarda değişiklik yapacağız" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU İZMİR'DEN ADAY OLACAK

Koray Çalışkan'ın danışman olacağı iddiasına ilişkin soru üzerine Kılıçdaroğlu, "Onları görüşeceğiz yarın" yanıtını verdi. Kemal Kılıçdaroğlu, yine İzmir'den aday olacağını da açıkladı.

"BAYKAL SEÇİMLE GELDİ"

"Deniz Baykal aday olacak mı?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Baykal seçimle geldi. Seçimle gelenlere dokunmayı doğru bulmuyoruz. Parti üyeleri oy verdiler. Dolayısıyla o gazetelerdeki yazıları da hayretle okuyorum. Nasıl üretiyorlar ben de zorlanıyorum anlamakta. Neden değiştirelim? Baykal'ın büyük hizmetleri var bu partiye" diye konuştu.

Vatan Partisi ile ittifak konusunda ise Kılıçdaroğlu, "İttifak olmayacağını Perinçek'e de ifade ettik. Eğer adaylık için başvuranlar olmazsa, başvurular olmazsa, özel bir değerlendirme yapabileceğimizi kendilerine ifade ettik. Vatan Partisi ile görüşlerimizin örtüşen de, örtüşmeyen de kısımları var" dedi.

Kılıçdaroğlu: Deniz Baykal Yeniden Aday Olacak

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Deniz Baykal Yeniden Aday Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • tc: tunceliden adaylığını koysana hdp destekçisi 7 8 Yanıtla
  • orak&çekiç: kılıçtaroğlunun patronı nasıl baykalı nakavt etti. sanırım millet bunu unutmammış. 9 3 Yanıtla
  • DOĞULU: BAŞARISIZ VİZYONSUZ KILIÇTAROĞLU,BAYKAL SENDEN İYİ İDİ. 4 5 Yanıtla
  • osmanlı torunu: CHP Lİ BELEDİYE BAŞKANI DOĞUDAKİ HDP Lİ BELEDİYEYİ KARDEŞ BELEDİYE SEÇMİŞ CHP=HDP=TERÖR ÖRGÜTÜ 5 0 Yanıtla
  • fırtına poyraz x: hdp ye verilen her oy terörist e verilen kurşun gibidir 4 0 Yanıtla
  • ali: tuncelinin çogu ermeni 2 1 Yanıtla
  • KADİR: HDP YE OY VERENLERDE TERÖRİST.. NE BEKLİYORUZ Kİ.. 2 1 Yanıtla
  • KADİR: KÜRTLER DE TAYYİP İ SIRTINDAN VURDU. HERŞEYİ VERDİ ONLARA, KÜRTLER NAPTI HDP DESTEKLEDİ. BÖYLE LİDER DAHA GELMEZ UYANIN EY CHP Lİ VE MHP LİLER.. 1 1 Yanıtla
    ali: sen uyan kendin söylüyorsun 0 1
  • NEDİN LO: SİZDEN Bİ CACIK OLMAZ KEMAL KÜKRER OLSA OLSA SİRKE OLUR, ODA KÜPÜNE ZARAR PUHAHHHHAHHA 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement