Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de yapılan saldırıya ilişkin, "Partimizin ve genel başkanımızın teröre karşı duruşu, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize yapılan bütün saldırılara karşı dik duruşu bazı nifak odaklarını rahatsız etmiştir.

26.08.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'de yapılan saldırıya ilişkin, "Partimizin ve genel başkanımızın teröre karşı duruşu, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize yapılan bütün saldırılara karşı dik duruşu bazı nifak odaklarını rahatsız etmiştir." dedi.

Konuyla ilgili il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen Keskin, saldırının güvenlik mensuplarının dikkatleri sayesinde fark edilerek suikastin önlendiğini belirtti.

CHP'nin her zaman "Tam bağımsız Türkiye" dediğini vurgulayan Keskin, şöyle konuştu:

"Emperyalist güçler ülkemiz üzerinde her zaman kirli oyunlarını devam ettirmişlerdir. Dönem dönem maşalarını değiştirseler de amaçları değişmemiştir. Ülkemizde kaos oluşturmak, insanları karşı karşıya getirmeye çalışarak Üniter yapımızı bozmaya çalışmaktadırlar. Partimizin ve genel başkanımızın teröre karşı duruşu, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize yapılan bütün saldırılara karşı dik duruşu bazı nifak odaklarını rahatsız etmiştir. ve bu alçaklar CHP'yi susturmak için ellerinden gelen bütün hainlikleri yapmaktadırlar. En son olarak Genel Başkanımıza suikast düzenlenmiştir. Genel Başkanımız bu hainlere, emperyalistlere ve onların uşaklarına en güzel yanıtı 'Bir canım var o da bu vatana feda olsun.' diyerek vermiştir. Evet bir canımız var ve hepimizin canı bu vatana feda olsun."

Keskin ayrıca, terörün bir kader olmadığını, Türk halkının her gün şehit haberi, canlı bombanın nerede ve ne zaman olacağı korkusu ile yaşamayı hak etmediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement