Kırklareli Ahmetbey'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Ahmetbey'de 23 Nisan Coşkusu

Kırklareli Ahmetbey\'de 23 Nisan Coşkusu

Kırklareli Ahmetbey'de 23 Nisan coşkusuKutlamalara gelen Moldova Kıpçak Belediyesi çocuk folklor ekibi gösterisi büyük ilgi gördüKutlamaların ardından Şehir Er Şevket Topal Beldeevi'ni hizmete açıldı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırklareli Ahmetbey ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

23.04.2016 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Ahmetbey'de 23 Nisan coşkusu

Kutlamalara gelen Moldova Kıpçak Belediyesi çocuk folklor ekibi gösterisi büyük ilgi gördü

Kutlamaların ardından Şehir Er Şevket Topal Beldeevi'ni hizmete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırklareli Ahmetbey ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılmak için gelen Moldova Kıpçak Belediyesi çocuk folklor ekibi gösterileri ilgiyle izlendi. Kutlamaların ardından hem annelerin hem de çocukların faydalanacağı Şehir Er Şevket Topal Beldeevi hizmete açıldı.

Kırklareli Ahmetbey ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılmak için Moldova Kıpçak'tan gelen çocuk folklor ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi. Kutlamaların ardından Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda çocukları ve annelerine bir sürpriz gerçekleştirdi. İlçedeki çocuk ve annelerinin faydalanacağı Şehir Er Şevket Topal Beldeevi'ni hizmete açıldı. Beldeevi'nin açılışını Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ahmetköy Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve ilçe vatandaşları birlikte kurdele keserek gerçekleştirildi.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Şehir Er Şevket Topal Beldeevi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü açılmasının kendilerini için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Ahmetbey Belediyesi tarafından yapımı başlatılan ve ilçe esnafının desteğiyle tamamlanan beldeevinde toplantı salonları, bilgisayarlarla donatılmış sınıflar, anneler için meslek kursları ve öğrencilerin edüt derslikleri gibi ücretsiz halk dershaneleri formatında bir çok hizmeti verecek. Annelerin aynı zamanda talepler doğrultusunda açılacak olan kurslarda yaptıkları ürünlerini sergileme ve satışını da gerçekleştirip aile bütçelerine katkı sağlayabilecekleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli Ahmetbey'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement