Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: Taksim Dayatması ile İkinci Gezi Denemesi Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: Taksim Dayatması ile İkinci Gezi Denemesi Yapılıyor

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Taksim dayatması ile ikinci Gezi denemesinin yapıldığını belirterek, "Uluslararası sermaye ile iş tutarak ülkemizde derin operasyonlar deniyorlar" dedi.

23.04.2014 17:15

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Taksim dayatması ile ikinci Gezi denemesinin yapıldığını belirterek, "Uluslararası sermaye ile iş tutarak ülkemizde derin operasyonlar deniyorlar" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Antalya Kumluca Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Gündoğdu "Kazanımlarımız değersizleştirilmek isteniyor. Ortak değerlerimiz, kazanımlarımız hedef alınıyor. Direneceğiz. Millet iradesini değersizleştirme girişimlerini kınıyoruz. Türkiye'nin içinden geçtiği ve vesayetin hâkim kılınmaya çalışıldığı süreçlerde, paranın veya özlük haklarının hesabı yapılmaz. Kuruş sendikacılığı mı yoksa duruş mu sendikacılığı sorusuna, vereceğimiz cevap "duruş sendikacılığı' olmalıdır" dedi.

-"DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE OYUNLARINI BOZACAĞIZ"-

Taksim'de kutlanmak istenen 1 Mayısa ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, "Dertleri anlaşılan emek, dayanışma ve kardeşlik değil. Gerilimi peşindeler. Taksim dayatması ile ikinci Gezi denemesi yapılıyor. Uluslararası sermaye ile iş tutarak ülkemizde derin operasyonlar deniyorlar. Yeni bir küresel operasyon arayışı için fırsat kolluyorlar. Türkiye'yi Suriye yapmak istiyorlar ama kirli planları tutmayacak. Dün olduğu gibi bugünde oyunlarını bozacağız. Kayıt dışı siyaset, derin şebekeler ve paralel yapıların karşısındayız" ifadelerini kullandı.

-"MİLLETİ DEVLETSİZ BIRAKMA GİRİŞİMLERİNE KARŞI DURUYORUZ"-

Gündoğdu, "Dün demokratik devlet özlemiyle her türlü vesayetle mücadele ediyor ve milletin devletine geçişi savunuyorduk. Şimdi de milleti devletsiz bırakma girişimlerine karşı duruyoruz. Güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi Türkiye'nin istikrarıyla oynamak isteyen yapıların açık bir operasyonudur" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: Taksim Dayatması ile İkinci Gezi Denemesi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement