Muğla Lüks Yatlar Bodrum'da Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Muğla Lüks Yatlar Bodrum'da Görücüye Çıktı

Lüks yatlar Bodrum'da görücüye çıktıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, Tüm Yat İşletmecileri, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından 2'ncisi düzenlenen 'Yacht Charter Show' yerli ve yabancı yat tutkunlarını biraraya getirdi.

10.05.2019 13:31

Lüks yatlar Bodrum'da görücüye çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Tüm Yat İşletmecileri, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından 2'ncisi düzenlenen 'Yacht Charter Show' yerli ve yabancı yat tutkunlarını biraraya getirdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Marina'da 9-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen TYBA Yacht Charter Showa birbirinden lüks guletler katıldı.

Fethiye, Marmaris, Bozburun ve Bodrum'dan 60 lüks yatın yer aldığı organizasyona tekne sahipleri, işletmecileri, yurt içi ve yurt dışından brokerlar katıldı.

Yat turizmine katkı yapması beklenen, bu sektörün profesyonellerine yönelik fuarda, Türkiye'de faaliyet gösteren ticari tekneleri tanıtmanın hedeflendiği bildirildi. 2'nci TYBA Yacht Charter Show süresinde organizasyona katılan tekne personeli ve davetliler için özel etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Muğla Lüks Yatlar Bodrum\'da Görücüye Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Lüks Yatlar Bodrum'da Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement