Muhtarlar Günü - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Günü

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

19.10.2018 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

İlk olarak Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk bırakma törenine, Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet müdür vekili Ali Özgan, jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun ile muhtarlar katıldı.

Muhtarlar adına dernek Başkanı Sadık Dayan, Ağlan köy muhtarı Kasım Balcı ve Oğul Paşa köyü muhtarı Remzi Yaş, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan yaptı.

Tören alanındaki kutlamanın ardından muhtarlar, Kaymakam Naif Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yavuz, burada yaptığı konuşmada, "Sizler Demokrasinin temel taşlarısınız. Devlet ile millet arasında çok önemli bir köprüsünüz. Vatandaşla bire bir ilgilenen, bir sokakta vatandaşın sevincini, diğer sokakta ise hüznünü paylaşan muhtarlarsınız. Bugünün vesilesiyle tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum." dedi.

Muhtarlar daha sonra da Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, "Aslında Belediye olarak sizlerle her gün birlikteyiz. Sizlerin taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Çünkü sizlerde vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların sorunlarına çözüm üretmek amacıyla seçilmiş görevlilersiniz. Sizlere de hayırlı hizmetler diliyorum." diye konuştu.

Muhtarlar, son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muhtarlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement