Muş'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Muş'taki Terör Saldırısı

Muş'ta, terör örgütü PKK'nın yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Coşkun Özcan (28), memleketi Elazığ'da son yolculuğa uğurlandı.

28.04.2016 14:08

Muş'ta, terör örgütü PKK'nın yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memuru Coşkun Özcan (28), memleketi Elazığ'da son yolculuğa uğurlandı.

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı merkeze bağlı Yurtbaşı beldesindeki Uluova Camisi'ne getirildi. Törene, 15 aylık bebeği İpek Sena ile katılan şehidin eşi Nida, annesi Müsevet ve babası Mustafa Özcan, tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehidin naaşı, öğle namazına müteakip İl Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Ak Mezra Mahallesi'ndeki aile kabristanına götürüldü.

Yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği törende, cenazeye katılan şehidin mesai arkadaşları ise cenazeyi tekbirler, dualar eşliğinde, vatandaşlarla birlikte "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla mezarlığa kadar omuzlarında taşıdı.

Şehidin cenazesi, aile kabristanında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, şehidin mesai arkadaşları ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Dün, Muş- Varto Karayolu'nun ilçeye 15 kilometre mesafedeki Taşdibek köyü mevkisinde yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu polis memuru Coşkun Özcan şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement