Selvi Kılıçdaroğlu 14 Şubat Etkinliğinde - Son Dakika
Güncel

Selvi Kılıçdaroğlu 14 Şubat Etkinliğinde

Selvi Kılıçdaroğlu 14 Şubat Etkinliğinde

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği "14 Şubat Sevgililer Günü" etkinliğine katıldı.

14.02.2015 14:01  Güncelleme: 16:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve sadece CHP'li kadın partililerin bulunduğu "14 Şubat Sevgililer Günü" etkinliğine katılarak partililerle birlikte vakit geçirdi. Sevgililer Günü coşkusu ve heyecanının yaşandığı etkinlikte bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Bugün sevgililer günü ancak bakıyorum daha çok kadınlarımız gelmiş. Sevgi tek taraflı değil, karşılıklıdır" dedi.

CHP'Lİ KADINLAR SELVİ KILIÇDAROĞLU'NA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bakırköy Botanik Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen '14 Şubat Sevgililer Günü' etkinliğine, Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ile il ve ilçe kadın kolları teşkilatlarından çok sayıda kadın partili katıldı. Salonu tamamen dolduran kadınlar Selvi Kılıçdaroğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

MÜZEYYEN SENAR ŞARKILARI EŞLİĞİNDE SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Müzeyyen Senar'ın şarkıları eşliğinde Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu, Bülent Ecevit ve Rahşan Ecevit ile Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve eşi Ömür Kerimoğlu'nun fotoğrafları slayt olarak gösterildi.

KILIÇDAROĞLU: SEVGİ KARŞILIKLIDIR

Programda bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, salonda sadece kadınların bulunmasıyla ilgili olarak, "Bugün sevgililer günü ancak bakıyorum daha çok kadınlarımız gelmiş. Sevgi tek taraflı değil, karşılıklıdır. Aşk daha farklıdır ama sevgi kalıcıdır daha uzun ömürlüdür" ifadelerini kullandı.

"GELECEK GÜNLER ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK"

Son dönemde Türkiye'de ve çevresinde karanlık bir tablonun olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Anadolu'da hiç ummadığınız bir anda her zaman çok güzel şeyler çıkmıştır. Bunlar beklenmeyen ancak hayal edilen güzelliklerdir. Ben kadınlarımıza da Anadolu'nun toprağına da inanıyorum. Gelecek günler çok çok daha güzel olacaktır" diye konuştu.

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI ÇİÇEK VERDİ

Programa katılan partili kadınlar, sevgililer günü heyecanını ve coşkusunu çalan müziklere eşlik ederek, oyunlar oynayarak gösterdi. Programın sonunda ise Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, sevgililer günü nedeniyle başta eşi Ömür Kerimoğlu olmak üzere Selvi Kılıçdaroğlu, Hilal Dokuzcan ve Arzu Öner'e çiçek verdi. Etkinlik profesyonel dansçıların tango gösterisi ile sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selvi Kılıçdaroğlu 14 Şubat Etkinliğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement