Sevdiklerinizle tarifsiz bir iftar keyfi için Nalia'ya gelin! - Son Dakika
Güncel

Sevdiklerinizle tarifsiz bir iftar keyfi için Nalia'ya gelin!

Anadolu yakasının gözbebeği olan Bostancı'da tarihi bir köşkte ve Güneşli şubelerinde hizmet veren Nalia, Ramazan boyunca Türk Karadeniz ve Osmanlı mutfağından benzersiz lezzetler sunuyor.

08.06.2016 13:47

Nalia, tarihi dokusunu her daim yaşayacağınız görkemli yapısı ile Ramazan ayında tartışılmaz fark yaratıyor. Nalia'nın birbirinden iddialı, zengin iftar mönüsü ve spesiyalleri sizleri damağınızda hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene davet ediyor.

Her yıl farklı bir heyecanla gelen Ramazan Ayı'nı, bu sene de sevdiklerinizle tarifsiz bir iftar keyfi ile Nalia'da yaşayacaksınız. Sıcak bir günün akşamında sizi tasavvuf müzikleri eşliğinde eşsiz Karadeniz ve Türk mutfağı lezzetleri ile kucaklayacak olan Nalia, ramazan ayında İftar Mönüsü ile sizin çok yakınınızda…

Nalia'nın iftar menüsü; tereyağ, bal, tulum peyniri ve peynir çeşitleri, yaz helvası, hurma, zeytin, üzümlü gevrek gibi iftariyeliklerden oluşuyor. Başlangıç olarak; Süzme Mercimek çorbası, Karalahana çorbası ve mısır ekmeği servis ediliyor. Ara soğuk olarak yine Akdeniz yeşillikli Nalia salata; Ara sıcaklarda da; Mıhlama, Karalahana Sarma, Turşu Kavurma bulunuyor. Ana yemek de; Çayeli Kurufasulye, Beğendili Tavuk, Özel soslu Tavuk Biftek yine tercihe bağlı Sebzeli Kuru Güveç, Rize Kavurma, Akçaabat Köfte, Dana Bonfile ve Beğendili Kebap bulunuyor. Tatlılarda da; sadece Nalia'da yiyebileceğiniz Nalia Mısır Tatlısı, Laz Böreği, Fırın Sütlaç ve Güllaç bulunuyor. İçecek olarak da yine Demirhindi Şerbeti, Limonata, Ayran ve Meşrubat servisi bulunuyor.

Sizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek ve tarifsiz bir iftar programı düşünüyorsanız, Nalia'nın Bostancı ve Güneşli şubelerini ziyaret ederek bu keyfe dahil olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevdiklerinizle tarifsiz bir iftar keyfi için Nalia'ya gelin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement