Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye\'de yaşanan olaylar

Dünyada Facebook, Instagram ve WhatsApp'ta erişim sorunun meydana gelmesi sonrası kişisel verilerin satışa çıkarıldığı bilgisi dolanmaya başladı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasında alışveriş yaptı, Tosuncuk hakkında yeni iddianame gibi son dakika yaşanan gelişmelerle ilgili derlediğimiz haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

05.10.2021 14:26  Güncelleme: 16:15

Bazı sosyal medya uygulamalarında yaşanan erişimdeki sıkıntılar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasında yaptığı alışveriş gibi haberler ve daha fazlası sayfamızda yer almaktadır.

FACEBOOK HACKLENDİ İDDİASI SONRASI KİŞİSEL VERİLER SATIŞA ÇIKARILDI

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar

Facebook'un hacklendiği yönündeki iddialar dolaşırken, gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Privacy Affairs'a göre 1.5 milyar veya daha fazla Facebook kullanıcısının kişisel ve özel bilgileri hacker forumunda satışa çıkarıldı.

Dünya, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ta yaşanan çökmeye kilitlendi. Milyonlarca kullanıcı, yetkililerden gelecek haberleri beklerken gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre 1.5 milyar veya daha fazla Facebook kullanıcısının özel ve kişisel bilgilerinin bilgisayar korsanları tarafından toplanıp popüler bir hacker formunda satışa çıkarıldığı belirtildi. <<<>>>

ERDOĞAN, TARIM KOOPERATİFİ SATIŞ MAĞAZASINDA 1000 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPTI

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar

Hafta sonu Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasında alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gevrek, mantı, kuru meyve, bisküvi, gofret ve meyve suyu gibi ürünlerle doldurduğu iki alışveriş arabası için kasada 1002 lira 47 kuruş ödedi.

Gıda fiyatlarındaki fahiş fiyatlarla ilgili tartışmalar devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Kısıklı'daki evinin yakınında açılan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasına giderek alışveriş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve torunu Canan Aybüke de eşlik etti. <<<>>>

TOSUNCUK HAKKINDA YENİ İDDİANEME

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar

Çiftlik Bank kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın hakkında yeni bir iddianame düzenlendi. 130 mağdurun da bulunduğu iddianamede, Aydın'ın da aralarında yer aldığı 17 şüpheli hakkında 2 bin 608'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle binlerce yıl hapsi istenen ve Brezilya'da teslim olduktan sonra 7 Temmuz 2021 tarihinde tutuklanan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında 2 bin 608'er yıla kadar hapis istemiyle yeni bir iddianame düzenlendi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi şüpheli olarak yer aldı. İddianamede, Çiftlik Bank oyununun işleyişi, katılımcılardan alınan paranın toplanma süreci, bayilik sistemi, firma tarafından yapılan yatırımlar anlatıldı. <<<>>>

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BOĞAZİÇİLİ ÖĞRENCİLERE CEVAP

Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar

Son dakika! 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Naci İnci'nin makam aracının önünü kesip üzerine çıkan Boğaziçili öğrencilere sert cevap verdi. Erdoğan, "Böyle öğrenci olmaz, bunlar ancak terörist olabilir." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. <<<Haberin devamı için tıklayın>>>

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement