TEOG'da Başarının Adresi Oğuzkaan Koleji - Son Dakika
Güncel

TEOG'da Başarının Adresi Oğuzkaan Koleji

Oğuzkaan Koleji'nde, 5 Öğrenci 120 sorunun tamamını, 388 Öğrenci ise en az bir alanda tüm soruları doğru cevaplayarak büyük başarıya imza attı.

18.01.2016 16:40

Eğitimin 24 yıllık tecrübesi Oğuzkaan Koleji, TEOG sınavlarında yakaladığı yüksek ve tescillenmiş başarılarıyla dikkat çekiyor. Eğitim ve öğretime Çapa, Bakırköy ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji , Türkiye'nin geleceğinde rol alacak ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş gençler yetiştirmenin gururunu yaşıyor.

Bu yıl 1 milyon 170 bin 582 öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınav sonuçları 15 Ocak 2016 Cuma Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.

Sınavlar, 100 tam puan üzerinden değerlendirildi. Ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf yıl sonu başarı puanı hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek, e-Okul sistemine işlenecek.

TEOG'DA BAŞARININ ANAHTARI; OĞUZKAAN KOLEJİ

Birinci TEOG sınavında Oğuzkaan Koleji bünyesinde sınava giren 5 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru yanıtladı, 388 öğrenci ise en az bir alanda soruların %100'ünü doğru yanıtlayarak büyük bir başarıya imza attı.
Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, Birinci TEOG Sınavı'nda derslere göre doğru yanıt ortalamaları istatistiğine damgasını vurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEOG'da Başarının Adresi Oğuzkaan Koleji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement