TEOG Şampiyonu Silifke'den - Son Dakika
Güncel

TEOG Şampiyonu Silifke'den

TEOG Şampiyonu Silifke\'den

Mersin'in Silifke ilçesinde 8. sınıf öğrencisi Selvihan Selvi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavında, 120 soruya doğru cevaplayıp Türkiye birincisi oldu.

10.01.2015 19:24  Güncelleme: 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke İlçesi'nde 8'nci sınıf öğrencisi Selvihan Selvi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında, 120 soruya doğru cevaplayıp Türkiye birincisi oldu.

Özel Taşeli Koleji 8'nci sınıf öğrencisi Selvihan Selvi, TEOG sınavında, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, Matematik, İngilizce ve Din Kültürü'nden sorulan 20'şer soruya doğru yanıt verdi. Birinci olan Selvi için gittiği Final Dershanesi'nde tören düzenlendi. Dershane Müdürü Ayşe Yamangöktürk öğrencilerini çeyrek altınla ödüllendirdi. Babası Mahmut Ali Selvi ve dershane öğretmenleri de Selvihan Selvi'yi tebrik etti.

TEOG birincisi Selvi, elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sistemli bir çalışmayla başarıyı yakaladığını aktaran Selvi, ailesine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti. Baba Mahmut Ali Selvi de, kızının elde ettiği bu başarıdan dolayı gururlandığını anlattı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TEOG Şampiyonu Silifke'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement