Toroğlu'ndan Derbi Öncesindeki Olaylar İçin Flaş İddia - Son Dakika
Güncel

Toroğlu'ndan Derbi Öncesindeki Olaylar İçin Flaş İddia

Toroğlu\'ndan Derbi Öncesindeki Olaylar İçin Flaş İddia

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçından önce bazı Galatasaray ile Beşiktaş taraftarları arasında çıkan olaylar hakkında flaş bir iddia Erman Toroğlu'ndan geldi.

14.08.2016 13:16

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçından önce bazı Galatasaray ile Beşiktaş taraftarları arasında çıkan olaylar hakkında flaş bir iddia Erman Toroğlu'ndan geldi.

Serkan Korkmaz moderatörlüğünde ASpor'da yayınlanan "Süper Kupa" özel programında olayları değerlendiren Toroğlu, "Maç öncesi uyurmak istiyorum, planlı bir şekilde provakasyon yapılıyor. Bakıyorum hepsinin tipleri aynı, bunlar ne Beşiktaşlı ne Galatasaraylı, maksatlı olarak buraya gelmişler. Aralarından 4-5 kişiyi alsınlar, Galatasaray'ın kalecisi kim diye sorsan bilmezler, Beşiktaş'tan 4 futbolcu sayamazlar. Polisleri uyarıyorum, bunların aralarından birilerini seçip sorsunlar. Farklı amaç için yapılan şeyler, bu işleri yapan gruplar başka gruplar. Bunları OHAL'den bir yamultursun, kendilerine gelemezler." şeklinde konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Toroğlu'ndan Derbi Öncesindeki Olaylar İçin Flaş İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement