Trump Alışveriş Merkezi'nde 9-10 Mart Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Trump Alışveriş Merkezi'nde 9-10 Mart Etkinlikleri

Trump Alışveriş Merkezi\'nde 9-10 Mart Etkinlikleri

Bu hafta sonu Trump Alışveriş Merkezi yine birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

08.03.2013 07:44

Prof. Dr. Canan Karatay D&R'da yeni kitabını imzalıyor, küçük yıldız Emir Berke Zincidi sevenleriyle buluşuyor. Mine Tugay çocuklara kitap okurken, twitburç Zeynep Turan baharı ve ekinoksu yorumluyor.

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşamın sırlarını anlatıyor

Sağlıklı Yaşam Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, 9 Mart Cumartesi günü saat 17:00'da Trump D&R'da sevenleri ile buluşacak. Karatay, çağın sorunu obezite ve diyabet hastalıkları üzerine merak edilen soruları cevaplayacağı söyleşisinin ardından yeni kitabı yeni kitabı "Karatay Diyeti'yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var!"ı imzalayacak.

Mine Tugay küçük okurlarla buluşuyor

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin sevilen oyuncusu Mine Tugay çocuklarla biraraya gelecek. Can Çocuk Yayınları ve D&R işbirliğiyle Trump Alışveriş Merkezi'nde ücretsiz olarak yapılacak olan okuma etkinliğinde Mine Tugay çocuklara en güzel hikayeleri okuyacak. Etkinlik, : 9 Mart 2013 Cumartesi 13.30 – 14.30 saatleri arasında Trump Alışveriş Merkezi Özel Çocuk Katı'nda (B3 Katı) yapılacak.

Zeynep Turan'la Bahara Merhaba

Ünlü astrolog, nam-ı diğer ''Twitburc'' Zeynep Turan, 9 Mart Cumartesi günü saat 15:00'de Trump Alışveriş Merkezi'nde Sohbet Muhabbet köşesinde takipçileriyle buluşuyor. Zeynep Turan, Baharı karşılama ve Ekinoks konularını konuşuyor, hayata dair tüyolar veriyor.

Küçük yıldız Emir Berke Zincidi imza dağıtıyor

Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi Hititya: Madalyonun Sırrı filminin küçük yıldızı Emir Berke Zincidi ve başarılı oyuncu kadrosu, 10 Mart Pazar günü saat 15.00'te Trump Alışveriş Merkezi'nde olacak ve sevenlerine imza dağıtacak. Ayrıca filmin etkinlikleri kapsamında sürpriz aktiviteler ve oyunlar düzenlenecek.

Trump Alışveriş Merkezi 9 – 10 Mart Etkinlik Takvimi

Mine Tugay ile Okuma Saati 9 Mart 2013 Cumartesi, saat 13.30 – 14.30

Zeynep Turan ile Sohbet Muhabbet 9 Mart Cumartesi, saat 15:00

Prof. Dr. Canan Karatay Sohbet Muhabbet 9 Mart Cumartesi, saat 17.00

Hititya: Madalyonun Sırrı, İmza günü 10 Mart saat 15.00

Hititya: Madalyonun Sırrı, Etkinlikler 9 – 10 Mart

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trump Alışveriş Merkezi'nde 9-10 Mart Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement