Türk Ekipler Avrupa´da Podyumda - Son Dakika
Güncel

Türk Ekipler Avrupa´da Podyumda

Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı olan Bulgaristan Rallisi, Peugeot 208 T16 R5 ile yarışan Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez'in birinciliği ile sonuçlandı.

22.05.2017 08:58

BC Vision Motorsport takımından Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin Skoda Fabia R5 ile genel klasmanı ikincisi olarak tamamladığı rallinin üçüncülüğünü ise, Bulgar ekip Ignat Isaev-Milen Iliev kazandı. GP Garage My Team'den Mustafa Çakal- Mehmet Köleoğlu ekibinin Mitsubishi Lancer EVO IX ile Sınıf N birincisi olarak tamamladığı rallide Uğur Soylu-Aras Dinçer dokuzuncu ve Sınıf 2 üçüncüsü, Adil Küçüksarı-Kerim Tar onuncu ve Sınıf N ikincisi olarak genel klasmanda yer alan sporcularımız oldular.

Ralliyi tamamlama başarısı gösteren diğer ekiplerimiz; Ahmet Burkay-Burak Akçay 11, Ferhat Tanrıbilir-Kutay Ertuğrul 13, Cem Alakoç- Yusuf Çelik 14, Menderes Okur-Ufuk Uluocak 17, Hakan Ertarman-Erdal Gömügen 19, Erkan Güral-Burak Koçoğlu 22, Ömer Köstek-Deniz Gülcan 23, Fırat Yükselir-Ecem Çalık 26 ve Murat Soyçopur-Can Hergüner de 29. sırada finiş gördüler.

17 Türk ekibin start aldığı Bulgaristan Rallisi'ni 14 Türk ekip tamamlamayı başarırken, Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz (Ford Fiesta R5), Burcu Çetinkaya Bucak-Emire Cantürk Eren (Mitsubishi Lancer EVO IX) ve Osman Uğur-Tuğba Bora (Mitsubishi Lancer EVO IX) mekanik arızalar nedeniyle finiş göremedi...

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası, 30 Haziran-02 Temmuz tarihlerinde ESOK tarafından Çanakkale'de düzenlenecek olan Avrupa Ralli Kupası kapsamında Balkan Ralli Kupası'na ve Bulgaristan Ralli Şampiyonası'na da puan veren Troia Rally ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Ekipler Avrupa´da Podyumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement