Uluslararası Barikat Film Festivali Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Barikat Film Festivali Başlıyor

Uluslararası Barikat Film Festivali 1 Aralık 2015 tarihinde saat 12.00'de Galatasaray Lisesi önünden düzenlenecek bir yürüyüşle başlıyor.

30.11.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

.Aynı gün İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof.Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak, Yeni Türkü Konseri ve Can Dostum film gösteriminin de yer aldığı açılış programı olacak.

Engellilerin beklenti ve duygularını sinema yoluyla dile getirmelerine aracılık eden ve alanında ilk olma özelliğini taşıyan Festival kapsamında 2-3 Aralık tarihlerinde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda film gösterimleri yapılacak, 4 Aralık tarihinde ise İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof.Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda Cahit Berkay, Mustafa Gökay Ferah konseri ile Festival sona erecek. .

Festival kapsamında ayrıca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde , Fatih Yedikule Zindanları ile İstanbul Ünivesitesi Beyazıt Kampüsü arasında,Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ünlü spor yorumcuları, üniversite spor kulüpleri, görme, işitme ve diğer engelli grupların katılımıyla bir bisiklet turu düzenlenecek.

Uluslararası Barikat Film Festivali'ne, aralarında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediye Başkanlığı, Cervantes Ensitüsü'nün de olduğu çok sayıda kurum destek veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Barikat Film Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement