Volkicar, İtalya'da "Ölüm Dönüşü" Gösterisine Katılıyor - Son Dakika
Güncel

Volkicar, İtalya'da "Ölüm Dönüşü" Gösterisine Katılıyor

Eski ralli pilotu Volkan Işık tarafından tasarlanan yerli yarış otomobili Volkicar, İtalya'da "Ölüm Dönüşü" gösterisinde yer alıyor.

15.07.2015 17:17

Eski ralli pilotu Volkan Işık tarafından tasarlanan yerli yarış otomobili Volkicar, İtalya'da "Ölüm Dönüşü" gösterisinde yer alıyor.

Volkicar açıklamasına göre, İtalya Ravenna'daki yılda 1 milyon 600 bin kişi ziyaret ettiği eğlence parkında Volkicar'ın gösterisinin 800 binden fazla otomobilsever tarafından izlenmesi bekleniyor. Gösteri, 18 metre yüksekliğinde çelik konstrüksiyon üzerinde 360 derece dönerek yapılıyor.

Daha önce Moldova, Türkmenistan, Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan'a satışı yapılan ve yarışları düzenlenen Volkicar, bir süre önce İtalya'ya ihraç edildi. Volkicar, Avrupa'da ilk kez gerçekleştirilen "Ölüm Dönüşü" şovunda kullanılıyor.

Volkicar'ın tasarımcısı ve üreticisi Volkan Işık, gösteride Volkicar'ın tercih edilmesinin başlıca sebeplerini, sağlamlık, güvenlik ve hafif oluşu şeklinde sıraladı.

İtalya'dan sonra Almanya ve İspanya'daki eğlence parklarında "Volkicar'la Ölüm Dönüşü" gösterisi yapılması için görüşmeler başladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Volkicar, İtalya'da 'Ölüm Dönüşü' Gösterisine Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement