Yıldırım Demirören Kazakistan Milli Maçı İçin Almatı'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Demirören Kazakistan Milli Maçı İçin Almatı'ya Gitti

Yıldırım Demirören Kazakistan Milli Maçı İçin Almatı\'ya Gitti

Türkiye A Milli Futbol Takımları arasındaki maçı izlemek için THY'ye ait bir uçakla İstanbul'dan Almatı'ya gitti.

11.06.2015 11:32

Türkiye A Milli Futbol Takımları arasındaki maçı izlemek için THY'ye ait bir uçakla İstanbul'dan Almatı'ya gitti.

Türkiye'nin grubunda mutlaka kazanması gereken bir maç olan Kazakistan maçı için Yıldırım Demirören hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Kazanmak için gidiyoruz. Yarın bu maçtan alınacak kötü bir netice turnuvadaki bütün şansımızı tamamen bitirecek gibi gözüküyor. Son maçlarda iyi bir çıkış yakaladık. İnşallah bunun devamı gelir. Türkiye'ye iyi bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi.

THY'ye ait bir uçakla saat 10.30'da Kazakistan'a hareket eden Yıldırım Demirören, iki hafta sonra yapılacak Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine yönelik bir soru üzerine şöyle konuştu:

"Futbol ailesi için seçim hayırlı olsun. Ben öncelikle Kulüpler Birliğine, bize destek veren başkanlara Amatör kulüplere, 2. Lig, 3. Lig kulüplerine hepsine teşekkür ediyorum. Güzel bir destek var. Her kes istikrardan yana. Ama sonuçta bu bir seçimdir. Bütün bunlara rağmen çalışmalara devam edeceğiz."

Bir gazetecinin, "Galatasaray  Eski Başkanı Duygun Yarsuvat da başkan adayı olacağını açıklamış ne dersiniz?" sözleri üzerine  Demirören, " Hayırlı olsun. Ayın 18 ine kadar isteyenler adaylık müracaatlarını yapabilirler. Hayırlı olsun" dedi.

Yıldırım Demirören, " Trabzonspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği kulüpleri çekimser olduklarını açıkladı. Bu arada Trabzonspor Başkanının da,' Biz sadece adaletli bir lig istiyoruz' şeklinde bir açıklaması oldu. Bu konuda ne diyorsunuz?" şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:

"Her kulüp sonunda kendi adayını belirleyecek. Ona göre oy verecek. Osmanlıspor da dün toplantıya katılmamıştı, çekimser olarak söylenmişti. Dün akşam da onlarda bizi desteklediklerini açıkladılar. Daha seçime de iki hafta gibi bir zaman var. Hayırlısı olsun" - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Demirören Kazakistan Milli Maçı İçin Almatı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement