Yozgat'ta "Okul Öncesi Materyal Geliştirme" Sergisi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta "Okul Öncesi Materyal Geliştirme" Sergisi

Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin dönem sonu sergisi ilgi gördü.

18.05.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin dönem sonu sergisi ilgi gördü.

"Okul Öncesi Materyal Geliştirme" dersi kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi binasında düzenlenen sergide, öğrencilerin 4-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik hazırladıkları, yaratıcılığı geliştirici ve öğretici ürünleri sergiledi.

Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, serginin açılışında yaptığı konuşmada, eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları el emeği, göz nuru ürünlerini sergilediklerini söyledi.

Rektör Karacabey, şöyle konuştu:

"Geleceğin öğretmenleri olan öğrencilerimiz tarafından tasarlanan ve sergilenen materyaller, okul öncesi çocuklarına yönelik hazırlanmış farklı konuları içermektedir. Bu ürünler, okul öncesi çocukların ilgili konuları daha iyi anlamasına ve dersi daha zevkli hale getirecek ders materyalleridir. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Tayyip Duman ve okul öncesi öğretmenliği bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Dere ve öğrencilerine teşekkür ederim."

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayyip Duman ise, öğrencilerin el becerilerinin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen sergide el kuklaları, parmak kuklalar, dolgu bebekler, çocuk kıyafetleri, karton üzerine yapılan çalışmalar gibi çok sayıda materyal görücüye çıktığını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta 'Okul Öncesi Materyal Geliştirme' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement