Martı 5 Yaşında - Son Dakika
Kültür Sanat

Martı 5 Yaşında

Aralık 2010'da yayın hayatına başlayan dergi, 46 sayıyı geride bıraktı. Martı, Türkiye'nin en istikrarlı ve aktif e-dergileri arasında yer alıyor.

12.12.2014 12:05

Yaşama dair her konuda; bireysel gelişim odaklı olumlu içerik üreten "yeni çağ dergisi" Martı, kırk altıncı sayısıyla beşinci yaşını kutluyor. Elektronik ortamda yayımlanan Martı, yaşamın tam içinden gelen bir dergi. İşlenen konular arasında sanat, gelecek, iş yaşamı, kariyer, İstanbul, kültür, doğa, tarih, yemek, İnternet, gezi ve insan ruh ve karakterini besleyici her türlü konu yer alıyor.

Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü öncülüğünde ve konuk yazarların içerik katkısıyla hazırlanan Martı, Türkiye'nin en istikrarlı ve aktif dergilerinden biri. Derginin kapaklarında ünlü fotoğrafçıların çektiği martı fotoğrafları kullanılıyor. Meraklıları, bu fotoğrafları koleksiyon yapar gibi biriktiriyor. Ayda 10 bin kişiye ulaşan Martı, en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'daki okurlar tarafından takip ediliyor. Adını Richard Bach tarafından yazılan Martı John Livingstone kitabından alan dergi, her ay yeni bir sayıyla gelişime kanat çırpıyor.
Bir e-dergi olan Martı, bu özelliğiyle milyonlarca kullanıcının buluştuğu Facebook, Twitter gibi sosyal medya sitelerinde içeriklerinin sıkça paylaşıldığı bir yayın niteliği taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Martı 5 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement