Meryem Uzerli, Reytinglerde 'Elif' Dizisiyle Yarışıyor - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli, Reytinglerde 'Elif' Dizisiyle Yarışıyor

Muhteşem Yüzyıl dizisinden 'tükenmişlik sendromu' nedeniyle ayrılan Meryem Uzerli bu kez de düşük reytingler nedeniyle zor günler geçiriyor.

25.02.2016 11:07  Güncelleme: 11:14

'Gecenin Kraliçesi' dizisinde ilk bölümdeki cesur sahnelere rağmen bir türlü istediği başarıyı yakalayamaması nedeniyle morali bozuk olan Meryem Uzerli, bu kez de indirim talebiyle sarsıldı.

BÖLÜM BAŞI 170 BİN LİRA ALIYOR

Kulislerde konuşulanlara göre; bölüm başı 170 bin lira alan güzel oyuncu, 13 bölüm ücreti olan 2 milyon 200 bin lirayı peşin almıştı.

50 BİN LİRA İNDİRİM TEKLİF ETTİLER

Yeni bölümler için kanal 50 bin lira indirim teklif etti. Kötü günler geçiren Uzerli, teklifi kabul etmedi ve kısa bir süre dinlenmek için Almanya'ya gitmek istedi.

ALMANYA'YA DÖNMEK İSTEDİ

Ancak yapım şirketi buna izin vermeyince morali bozuk bir şekilde çekimlere devam etmek zorunda kaldı.

MERYEM KANAL 7'NİN ELİF DİZİSİYLE YARIŞIYOR

Durumun en acı tarafı ise haftalık 170 bin lira kazanan Meryem Uzerli'nin Kanal 7'de yayınlanan bölüm çekim maliyeti 100 bin TL olan ELİF dizisiyle yarışıyor olması.

İşte dizinin yayınlandığı gün aldığı reyting;

Meryem Uzerli, Reytinglerde \'Elif\' Dizisiyle Yarışıyor

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli, Reytinglerde 'Elif' Dizisiyle Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sivaslı: o kimki sizde kanal 7 le kiyasliyorsunuz kanal7 okadarmi kötü kanal çok ayıp TERBİYESİZLİK 10 3 Yanıtla
  • hakan: gencler dizi sağlam , tek iyi dizi bu var 1 10 Yanıtla
  • asd: yuh bu kadına verilen paralara yazık 8 1 Yanıtla
  • NERDEN GELDİK NEREYE GİDİYORUZ ACABA...: HAYVANLAR BİLE EŞLERİNİ KISKANIR...BU NEDİR YA ...ALLAH AKIL FİKİR VERSİN TABİİKİ AİLE YAŞANTISI BÖYLE OLUNCA YAPACAK BİRŞEY YOK... 2 1 Yanıtla
  • Boş: bir kaç saçma diziden kurtuluyoruz, başka saçma programlar diziler tepeye çıkıyor. Listede izlemeye değer 1 tane program ya da dizi yok. (Haber programları bile boş, dünya ile ilgili haber veren kanal yok. Saçma sapan seyleri haber diye yayınlıyorlar) 3 0 Yanıtla
  • NERDEN GELDİK NEREYE GİDİYORUZ ACABA...: öNCELİK AİLE OLSA BUNLAR OLMAZ AMA MAALESEF KENDİLERİNİ DÜŞÜNDÜKLERİ VE DOYUMSUZ..İNSANOĞLU DÜNYAYA NİYE GELDİĞİNİ VE PEYGAMBERİNİ, KİTABINI BİLMİYORSA VEYA HAKKIYLA TANIMIYORSA YAPACAK BİRŞEY KALMAMIŞ DEMEKTİR...ALLH HİDAYET VERSİN DEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK... 1 0 Yanıtla
  • hakan: rusyanin zararina 0 1 Yanıtla
  • hakan: Edirne güzel yorum 0 0 Yanıtla

Advertisement