İsmail Küçükkaya Akşam'dan Ayrıldı - Son Dakika
Medya

İsmail Küçükkaya Akşam'dan Ayrıldı

İsmail Küçükkaya Akşam\'dan Ayrıldı

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın yerine Mehmet Ocaktan geldi.

24.06.2013 15:24  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam Gazetesi'nde TMSF'nin gelmesiyle ilk büyük değişiklik yapıldı.Akşam'ın yeni genel yayın yönetmeni Mehmet Ocaktan oldu. Ocaktan, Star Gazetesi Genel Yayın Koordinatörlüğünü yapıyordu.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetimine geçtiğimiz ay el konulan Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni değişti. 5,5 yıldır gazetenin yayın yönetmenliğini yapan İsmail Küçükkaya (41), görevden alınarak yerine Mehmet Ocaktan atandı.

Mehmet Ocaktan Star gazetesinde Genel Yayın Koordinatörüydü

DEĞİŞİMİN PERDE ARKASI

Peki bu değişikliğin perde arkasında neler yaşandı. Çukurova Medya Şirketleri Grup Başkanı Cengiz Özdemir, Cuma günü İsmail Küçükkaya ile bir konuşma yaptı. "TMSF'ye danışman ol. Skytürk360'ta program yap; Akşam'da yazmaya devam et. Satış süresince bize danışmanlık yap" dedi.Küçükkaya, bu telifi kabul etmedi. Özdemir, Pazartesi'ye kadar süre tanıdı. Ve bu sabah İsmail Küçükkaya, net kararını bir kez daha açıkladı. Ve Akşam'la yollarını ayırdı.

3 KADIN YAZARLA YOLLAR AYRILDI

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'dan sonra Gezi eylemlerine destek olduğu gerekçesiyle 3 yazarla yolların ayrıldığı iddia edildi.

Gazetede ayrıca Gezi Parkı direnişine destek veren Tuğçe Tatari, Nilay Örnek ve Sevim Gözay ile de yolların ayrıldığı iddia edildi.

Tuğçe Tatari konuyla ilgili şöyle bir tweet attı:

"Akşam gazetesinden bana henüz bir tebligat yapılmadı. Gazetenin İnsan kaynakları ile görüşen avukatıma 'bilgimiz yok' yanıtı verilmiş."

Sevim Gözay ise, "Yavas şehir. Seferihisar'dan yeni geldim, yazımı yazıyorum. Sabaha karsi bir rüya gördüm. Dünyevi dertlere delaletmis anlamı. Hayrolsun"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya İsmail Küçükkaya Akşam'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement