Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam - - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam -

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Eskiden bu sırları çalar, götürüp gizli servislere pazarlarlardı, şimdi 'İsteyen ülke, Türkiye'ye karşı istediği tedbiri oluştursun' diye internetten açıkça ilan ediyorlar.

28.03.2014 01:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Eskiden bu sırları çalar, götürüp gizli servislere pazarlarlardı, şimdi 'İsteyen ülke, Türkiye'ye karşı istediği tedbiri oluştursun' diye internetten açıkça ilan ediyorlar. İhanetin bu derecesi görülmüş değil" dedi.

İslam, partisinin düzenlediği Söğütlü mitinginde yaptığı konuşmada, Türkiye'de son 10 yılda büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

Bu hizmetlerin daha önceki iktidar döneminde yapılmadığını savunan İslam, "At binenin, kılıç kullananın. Ne değişti, kaynakları kullanan değişti. Bu değişince hortum, üçkağıt ve yolsuzluk bitti, devletin parası millete gitmeye başladı, değişen şey bu" diye konuştu.

İktidara gelmek isteyenlerin her türlü darbeye tevessül ettiğini vurgulayan İslam, bunların, Türk milletinin artık kendi seçtiğini, kurban vermediğini anladığını, bu sefer de hilenin peşine düştüklerini kaydetti.

Güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi ve internette yayınlanmasına da değinen İslam, sözlerine şöyle devam etti:

"Dışişleri Bakanı, Genelkurmay Başkan Yardımcısı, MİT Başkanı, Dışişleri Müsteşarı çok gizli konuşma yapıyorlar. Bu konuşma, bir devletin sırrını, sınır güvenliğiyle ilgili askeri planlarını içeriyor. Böyle bir sırrı paylaşıyorlar, bunu ortam dinlemesiyle elde ediyor ve internetten yayınlıyorlar. Pes artık, başka söyleyecek bir şey yok, bu bir vatan hainliğidir, bu devletin sırrı ve güvenliğini dış ülkelere pazarlamak demektir. Bundan daha alçakçası yapılamazdı."

Her yaptıkları alçaklıkta "bundan daha alçalamazlar" diye düşündüklerini ancak arkasından bir şey daha patladığını belirten İslam, ülkenin bundan beterini 100 yıldır görmediğini vurguladı.

-"Casusluğun boyutu değişti"

"Bu alçaklığı yapanlar, sizden CHP ve MHP için oy istiyor" diyen İslam, "Bu ihanete prim verecek misiniz? Söğütlü bu konuda müteyakkız olacaktır, bundan eminim" ifadesini kullandı.

İslam, casusluğun artık boyutunun değiştiğine işaret ederek, "Eskiden bu sırları çalar, götürüp gizli servislere pazarlarlardı, şimdi 'İsteyen ülke, Türkiye'ye karşı istediği tedbiri oluştursun' diye internetten açıkça ilan ediyorlar. İhanetin bu derecesi görülmüş değil. Bunu yapanlar, oylarınızı AK Parti'ye vermeyin' diye ricada bulunuyorlar. Bu, en kibar deyişiyle yüzsüzlüktür" diye konuştu.

30 Mart'ın milli iradeyi gösterme günü olduğunu vurgulayan İslam, seçimlere iki gün kaldığını, o nedenle çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement