AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti, Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşmada Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti ve Hüdapar’ı kabul etti.

25.09.2015 12:30

AK Parti, Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşmada Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti ve Hüdapar'ı kabul etti.

AK Parti, Kurban Bayramı dolayısıyla partiler arası bayramlaşmasını AK Parti Genel Merkezi'nde yapıyor. Partileri kabul eden heyette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkanı Selçuk Özdağ, Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meryem Göka, Ankara Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı yer aldı.

Demokrat Parti Heyetinde yer alan Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe, buruk bir bayram sevinci yaşandığını belirterek, "Gönül istiyor ki şehit kanlarının yerine kurban kanları aksın. Bir an önce bu şehit kanlarının durmasını istiyoruz. Ülke antidemokratik bir seçime gidiyor. Türkiye, demokrasiye yakışmayan bir barajla seçime gidiyor. Dile getirilmesine rağmen, bu seçimde de bunlar unutuldu" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'nin 13 yıllık mücadelesi hakkında bilgi vererek, "İnşallah Türkiye, bu seçim süreci içinde egemen güçlerin kullandığı terör belasından kurtulur. Ağızlarında demokrasi var. Barış diyorlar bize kan sunuyorlar, askerimizi, polisimiz ölüyor. Buna karşı güvenlik politikamıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti son olarak Hür Dava Partisi (Hüdapar) heyetini kabul etti. Hüdapar Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, 30 Mart ve 7 Haziran genel seçimlerinde seçmen iradesinin sandığa doğru yansımadığını düşündüklerini belirterek, bu düşünceyle 1 Kasım seçimlerine girmeyeceklerini ifade etti. Yavuz, "Almış olduğumuz kararın boykot olmadığının altını çiziyoruz. Seçmenin inandığı partiye oy vermesi gerektiğini ifade ediyoruz" dedi.

AK Parti'nin kabul ettiği bir başka heyette de Büyük Birlik Partisi oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement