Amedli Şehmus Golü Attı Deniz Naki'ye Jest Yaptı - Son Dakika
Spor

Amedli Şehmus Golü Attı Deniz Naki'ye Jest Yaptı

Amedspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren Şehmus Özer, golünü 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye armağan etmek için onun formasını aldı ve protokol tribününe gönderdi.

09.02.2016 13:56  Güncelleme: 15:36

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Amedspor'la 3-3 berabere kaldı. Amedspor'u, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren Şehmus, attığı golü PFDK'dan 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye adadı.

ŞEHMUS, GOLDEN SONRA DENİZ NAKİ'YE JEST YAPTI

10. dakikada Amedspor'u 1-0 öne geçiren golü atan Şehmus Özer, golünü 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye armağan etmek için onun formasını aldı ve protokol tribününe gönderdi.

6,5 YIL SONRA DİYARBAKIR'DA

Ev sahibi takımının cezası sebebiyle seyircisiz oynanan karşılaşmayla Fenerbahçe, Diyarbakır'da 6,5 yıl sonra maça çıktı. Sarı-lacivertliler, son olarak Diyarbakırspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği 2009-2010 sezonunda bu şehre gitmişti. Diyarbakırspor'la 24 Ağustos 2009'da Diyarbakır Atatürk Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçe, o maçı 3-1 kazanmıştı.

BEKLENMEDİK PROTESTO

Bu arada, Amed Sportif Faaliyetler oyuncuları, müsabakanın ilk düdüğünün ardından yaklaşık yarım dakika hareketsiz kaldı. Başlama vuruşunu yapan Fenerbahçeli futbolcular, bu sürede kendi sahalarında top çevirdi. Sarı-lacivertlilerin topu oyun alanının dışına atmasının ardından, Diyarbakır temsilcisinin futbolcuları taç atışını kullanarak, oyunu hareketlendirdi.








Amedli Şehmus Golü Attı Deniz Naki\'ye Jest Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Amedli Şehmus Golü Attı Deniz Naki'ye Jest Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • GERÇEKÇEK: Helal olsun Diren Amedspor Diren Deniz Naki , Kalplerimiz Sizinle :) Şampiyon Amedspor , Yaşasın Amedspor 75 39 Yanıtla
  • Hasan: Helal Amed spora 21 37 Yanıtla
  • TC DEVLETİ GEİYO HEVALLER : BUNLAR HEP AYNI ZİHNİYET FAŞİTLER VATAN HAİNLERİ 26 10 Yanıtla
  • FORZA LAZO: KURT KARDESLERIME GIRESUNDAN SELAM......ALLAH BABA HERSEYI GORUYOR 28 3 Yanıtla
  • Yorumsuz: Deniz naki tunceli li vatan hainidir islamla alakası yok o insanın 14 16 Yanıtla
  • Hakkarili: Bir deniz naki gider 11tane gelir kiminle ograstiklarinin farkına varmışlardır biji amedspor colemerg sizin????? 14 16 Yanıtla
    4141: ÖNEMLİ OLAN İNSAN ÜRETMEK KÖPEKLERDE DOKUZ DOĞURUYOR AMA HAYVANLAR.NAKİ HAİN OLDUKTAN SONRA ANALARIN DOGURDUĞU YİĞİTLER TEMİZLER MERAK ETME. 4 2 Siirtlii: Avrupalı gavurların pesinden kim gidiyor belli ( biz avrupayi bir aile diyen sisisiniz ) sonradan gormeler... 3 1
  • Mehmet: Nasıl seviniyor ezik kürdolar 12 17 Yanıtla
  • KARDEŞİZ BİZ BİZ KARDEŞİZ: SPOR TÜRK KÜRT KARDEŞTİR EBEDİYEN KARDEŞ OLARAK KALACAKTIR 24 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement