Aziz Yıldırım: Erman Toroğlu'nun Görüşlerini Merak Etmiyorum - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Erman Toroğlu'nun Görüşlerini Merak Etmiyorum

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Erman Toroğlu'nun görüşlerini merak ettiği iddiasını yalanladı.

22.09.2014 07:33  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TRT 3'te yayınlanan Futbol Arenası programında Erman Toroğlu'nun görüşlerini merak ettiği iddiasını gece yarısı yapılan açıklama ile yalanladı.

"TOROĞLU'NUN GÖRÜŞLERİNİ MERAK EDİYORMUŞUM"

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"TRT 3'te Futbol Arenası isimli programda Fenerbahçe-Gaziantep spor maçı sonrası şahsımın, karşılaşmadaki penaltı pozisyonu ile ilgili programın yorumcularından Erman Toroğlu'nun görüşünü merak ettiğime dair bir ifade kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.

"BU PROGRAMLARI İZLEMİYORUM"

Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin anonsunda söylediği bu bilgi doğru değildir, reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır. TRT 3'te bahsi geçen bu program da dahil olmak üzere, halkı yanlış yönlendiren bu tür spor programlarını izleme alışkanlığım bulunmamaktadır, bahsi geçen yorumcunun görüşü ile ilgili de hiçbir merakım yoktur.

"BASKETBOL MAÇINI TAKİP EDİYORDUM"

Programın moderatörünün bu ifadeyi kullandığı dakikalarda da Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın Cedevita Zagreb maçını takip etmekteydim.

"ESEFLE KINIYORUM"

Bu tür basit iddialarla TRT gibi bir kurumda program yapan kişinin, izleyicilerini daha fazla izlenme uğruna kandırmasını esefle kınıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

Aziz Yıldırım: Erman Toroğlu\'nun Görüşlerini Merak Etmiyorum
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Erman Toroğlu'nun Görüşlerini Merak Etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • lazkopat: eski dost lar birleşmiş sizi gidi şikeciler sizi 8 9 Yanıtla
  • AK1454: AZİZ GİT ARTIK KURTULALIM. KADDAFİ GİTTİ MÜBAREK GİTTİ SADDAM GİTTİ SENDE GİT. İNSAN BABASININ YANINDA BİLE 10 YIL DURAMAZ. YETER DA BU KULÜP SENİNMİ YA. MİTTİR GİT 7 8 Yanıtla
  • Yeter Artık: Erman Toroğlu ve onun gibi düşünce yapısına sahip diğer benzer yorumcuların televizyonlarda spor programlarına çıkıp yapıcı eleştri yapmak yerine; basma kalıp kötüleme amaçlı yorum yapan 'sadece ortamı germek bazında' bu kişilerin bizi futboldan soğutmalarını istemiyoruz. Yeter Artık! Spor yorumculuğunu o sporun içinden gelenler yapsın. . . Erman Toroğlu istiyorsa bence Hakem yorumculuğu yapsın asıl Türkiye de hakem yorumculuğu lazım hakemlerin hataları ile bir çok takımın emeği yeniyor. . . 8 4 Yanıtla
  • alican: gerçekler zorunamı gidiyor, aziz efendi toroğlunu lig tv den kovdurdun tabiki şansal büyüka gibi fenerli sayesinde çünkü adam lig tv nin kurucularından. ama trt ye gücün yetmez. 4 3 Yanıtla

Advertisement