Diyarbakırlı Judocular Başarılı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırlı Judocular Başarılı

Diyarbakırlı Judocular Başarılı

Diyarbakırlı judocular Mardin'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında takım ikinciliğini elde etti.

21.01.2015 23:57

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Anadolu Yıldızlar Ligi"nin Güneydoğu grubu judo müsabakalarında Diyabakırlı judocular, takım ikinciliğini elde etti.

Diyarbakır Judo İl Temsilcisi Osman Gökcül, yaptığı açıklamada, Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde 17-18 ocak tarihleri arasında yapılan müsabakalara 10 ilin katıldığını söyledi.

Gökcül, müsabakalara yıldız erkeler kategorilerinde katıldıklarını ve önemli sonuçlar aldıklarını belirterek, "9 sıklette yapılan müsabakalara, 8 sıklette katıldı. Uzun zaman hafızalardan silinmeyecek büyük bir başarıya tekrar imza attık. Bu müsabakalarda sporcularımızın performansları göz doldurdu. Alt yapımızın son derece sağlam olduğunu gördü. İl karması Judo takımımızı tebrik ediyorum. Çok önemli başarılara imza atarak, takım ikinciliğini elde ettiler."

14- 15 Şubat tarihlerinde Van'da yapılacak olan yarı final grup müsabakalarına katılacaklarını belirten Gökcül, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Hızımızı kesmeden aynı ciddiyetle Van'daki müsabakalara hazırlanacağız. Çalışmalarımıza da ara vermeden başladık. Judocularımıza her türlü desteği veren kulüplerine ve judonun ilimizde gelişmesi için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Mehmet Demir'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırlı Judocular Başarılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement