Erdoğan, Beşiktaş'ın Başakşehir'de Oynaması İçin Gümüşdağ'ı Aradı - Son Dakika
Spor

Erdoğan, Beşiktaş'ın Başakşehir'de Oynaması İçin Gümüşdağ'ı Aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'ın maçlarını Başakşehir'de oynaması için Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı aradı. Gümüşdağ, Beşiktaş'a izin verdi.

12.10.2014 16:43  Güncelleme: 16:46

Beşiktaş'a Başakşehirspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan müjdeli haber geldi... Londra'dan gelir gelmez Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la bir araya gelen Gümüşdağ, "Beşiktaş'ı ağırlamaktan büyük onur duyarız" diyerek müjdeyi verdi. Görüşmede Gümüşdağ'ın son günlerde çıkan haberler yüzünden Orman'dan özür dilediği ve bir yanlış anlama olduğunu söylediği bildirildi. Başakşehir'den çıkan izin sonrasında Beşiktaş'ın Kasımpaşa ve Akhisar maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynaması kesinleşti.

Göksel Gümüşdağ'ın Sivasspor için Beşiktaş'a stadın verilememe nedenini ise, "Dün gece Panathinaikos ile hazırlık maçı yaptık. Hafta içinde de sahamızda A2 milli maçı oynanacak. Bir de Beşiktaş burada oynasaydı saha tarla haline gelirdi" diyerek açıkladığı bildirildi.

DEVREYE CUMHURBAŞKANI GİRDİ!

Fotospor'un haberine göre; Göksel Gümüşdağ, stat konusunda Fikret Orman'a bu açıklamayı yaparken, gerçeğin çok farklı olduğu bildirildi. Bu konuda son günlerde artan tepkiler yüzünden devreye bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girdiği ve akrabası olan Göksel Gümüşdağ'ı arayarak stat konusunda Beşiktaş'a kolaylık yapılması ricasında bulunduğu öğrenildi.

KOMBİNE, LOCA VE VIP BİLETLER SORUN OLDU

Beşiktaş yönetimi Sivasspor maçını Ankara'da oynama kararı alırken, kombine, loce ve VIP koltuk sahipleri sorun olmuştu. Siyah-beyazlı yönetim, taraftarlarına bir maçlık paralarını iade etme kararı alırken, Başakşehir Stadı'nın çözüme kavuşması sonrasında ise rahat bir nefes alındı.

Erdoğan, Beşiktaş\'ın Başakşehir\'de Oynaması İçin Gümüşdağ\'ı Aradı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erdoğan, Beşiktaş'ın Başakşehir'de Oynaması İçin Gümüşdağ'ı Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ARMANC AZAY: ERDOĞAN RAHAT UYUYABİLİYO MUSUN GECELERİ. KOBANİDE ÖLEN ZAVALLI ÇOCUKLARIN SESLERİ ÇINLATMIYO MU KULAĞINI YEMEK YERKEN O GÖRÜNTÜLER GÖZÜNÜN ÖNÜNDE CANLANIP YEMEKTEN KESİLİYO MUSUN EĞER BUNLARI HİSSETMİYORSAN ALLAH BİN KATINI BURNUNDAN GETİRSİN 18 79 Yanıtla
  • demokratik: bu karmaşada cem garipoğluna öldü süsü verip çıkardılar. garibim halkta yesin birbirini. 37 21 Yanıtla
  • BeşiktAŞK: Teşekkürler sayın cumhurbaşkanım, bu taraftar stat konusundada yaptığınız fedakarlığı unutmayacak. Birde Beşiktaşlı olsanız süper olacak:- 2 2 Yanıtla
  • BeşiktAŞK: Teşekkürler sayın cumhurbaşkanım, bu taraftar stat konusundada yaptığınız fedakarlığı unutmayacak. Birde Beşiktaşlı olsanız süper olacak:- 2 2 Yanıtla

Advertisement