Eskrim Federasyonu Başkanı Bilgin, Madalyalı Eskrimcileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Spor

Eskrim Federasyonu Başkanı Bilgin, Madalyalı Eskrimcileri Ödüllendirdi

Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, İran'da Düzenlenen Gençler Dünya Kupası'nda 2 Altın ve 2 Bronz Madalya Kazanan Sporcularla, Antrenör ve Yöneticileri Birer Altınla Ödüllendirdi.

06.03.2007 15:24

Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, İran'da düzenlenen Gençler Dünya Kupası'nda 2 altın ve 2 bronz madalya kazanan sporcularla, antrenör ve yöneticileri birer altınla ödüllendirdi.

Radisson SAS Otel'de konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, 10 Ocak'ta göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade ederek, "Sporcuların kazandığı başarı, yola henüz çıkan yönetim kurulumuza da büyük bir şevk ve çalışma motivasyonu vermiştir. Sporcularımızın kazandığı 4 büyük kupa, yönetim olarak kısa zamanda çok iş yaptığımızı ve doğru yolda olduğumuzu da ortaya koymuştur. Genç eskrimcilerimizin kazandığı önemli başarının, 10-18 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası için de moral değeri taşıyacağına inanıyoruz" dedi.

Dünya Kupası'nda epe dalında şampiyonluğa ulaşan Barış Badoğlu ise, çeyrek final maçını oynarken sakatlandığını, ancak buna rağmen mutlu sona ulaştığını söyledi. Ba rış, yarı final ve final maçlarını sakat sakat oynadığını belirterek, "Ancak üzerimde taşıdığım milli formanın önemi nedeniyle mücadeleyi bırakmak istemedim. İyi ki de bırakmamışım. Türkiye'ye bir altın madalya kazandırdım. Bu nedenle de çok mutluyum" dedi.

İran'da, 2-4 Mart tarihlerinde yapılan Eskrim Gençler Dünya Kupası'nda, epe dalında Barış Badoğlu ve kılıç branşında da Erdoğan Kızıldağ altın, Alican Aydın ve Osman Uluzambak ise kılıç dalında bronz madalya kazanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskrim Federasyonu Başkanı Bilgin, Madalyalı Eskrimcileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement