Fenerbahçe'de son yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de son yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı

Fenerbahçe; teknik ve idari heyet, futbolcular ve personele yapılan son koronavirüs testinin sonuçlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler, dünkü antrenman öncesinde yapılan koronavirüs testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

02.06.2020 10:10  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de kalan 8 hafta hazırlıkları için TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde kampa giren Fenerbahçe'de; teknik heyet, idari heyet, futbolcular ve Riva'daki kampta görevli personel dün yapılan antrenman öncesinde Covid-19 testinden geçmişti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, yapılan testlerin negatif çıktığı ifade edildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Dün Futbol A Takımımızın oyuncularına, teknik ve idari heyetine, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bulunan personelimize yapılan COVID-19 PCR testinde tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe\'de son yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de son yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ceycey : Korana bile bulaşmiyir nerden tuttuysak bu takimi kanser den beter ettiler Sanki hepsi gizli gsl mubarek. 2 0 Yanıtla
  • DADAŞ: miilet olarak ayvayı yedik her yeri açtılar şimdi vaka sayısı ölü sayı artcak bakın görün :( 0 1 Yanıtla
  • VİTAMİNSİZ: Kamil bir gün her kes korona olacak sonuç bu hala anlamadıysan ............... 0 0 Yanıtla
  • Şamil: Allah yardımcınız olsun.Benim öngörüm hiç şansınız yok.Belki kızacaksınız bana ama doğruyu söyleyeni kimse sevmez.Dokuz köyden kovarlar.Başını kuma gömmek kendini saklamak demek değildir.Bu ülkede aşımı bulundu bizim haberimiz yok.80 milyona aşı yapıldı da biz mi kaçırdık bu ayrıntıyı.Mart,nisan ayından ne farkı var haziran ayının.Sıcak olmasını mı kurtarıcı olarak görüyorsunuz.Yoksa dünya pandemi yi kaldırdı da biz mi sağır olduk duymadık.Madem bu kadar normal dide neden aylardır hapis insanlar 0 0 Yanıtla

Advertisement