Galatasaray, devre arasında Belhanda'ya teklif gelirse kabul edecek! - Son Dakika
Spor

Galatasaray, devre arasında Belhanda'ya teklif gelirse kabul edecek!

Younes Belhanda için geçen sezon Al İttihad'dan gelen 7 milyon euroluk teklifi reddeden Galatasaray yönetimi, bu sezon aynı hataya düşmeyecek.

03.11.2019 13:51

Real Madrid maçında kendisini protesto edenlere küfür eden Younes Belhanda'yı taraftar sildi. Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinde verdiği son şansı kullanamayan Belhanda, Rize maçında kulübede kaldı.

ÇİN SÜRPRİZİ

Taraftarın istemediği 10 numara için ayrılık çanları çalıyor. Geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan'dan teklif alan Belhanda için Al-İttihad 7 milyon Euro önermiş, yönetim 12 milyon Euro isteyince transfer gerçekleşmemişti. Belhanda'ya ara transferde bu kez Çin'den teklif bekleniyor. Çin'den bir kulübün listesindeki yıldızı G. Saray, satmaya hazır. Aslan, geçen sezon reddettiği 7 milyon Euro bonservis bedelini bu sezonun devre arasında kabul edecek.

(Sabah)

Galatasaray, devre arasında Belhanda\'ya teklif gelirse kabul edecek!

Son Dakika Spor Galatasaray, devre arasında Belhanda'ya teklif gelirse kabul edecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gerçekçi: Terim CİNCONU batıracak ve bırakıp gidecek ! 2 4 Yanıtla
    GS Lİ: 8 şampiyonluk 1 avrupa ve dahası kupalarla efsane İmparator için sorun yok herkese nasip olmaz böyle hoca 5 1
  • hakan: fatih hocadaki değişim süper. 2 sene öncesine kadar türkiye futbol direktörü idi, yani ülkede nerede futbol oynanıyorsa orada tek seçiciydi. ülke futboluna yeni genç sporcular kazandırmak gibi bir misyonu vardı. şimdi galatasarayda takımın tamamı yabancı. ne demek bu ? geçmiş görevine ihanet ediyor. ihanet edenin cezası nedir ? hızır reis bilir. 0 1 Yanıtla
  • hakan: fatik hoca gitmeden galatasaray düze çıkamaz... 0 1 Yanıtla

Advertisement