İstanbul Başakşehir, kiralık oyuncusu Azubuike'nin bonservisini aldı - Son Dakika
Spor

İstanbul Başakşehir, kiralık oyuncusu Azubuike'nin bonservisini aldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in şampiyonu Medipol Başakşehir, takımda kiralık olarak forma giyen Okechukwu Azubuike'nin bonservisini Mısır'ın Pyramids takımından aldı. Nijeryalı futbolcunun 2022/23 sezonunun sonuna dek turuncu lacivertlilerde oynayacağı belirtildi.

25.08.2020 18:01  Güncelleme: 23:00

Medipol Başakşehir, transferde önemli bir hamle gerçekleştirdi ve Okechukwu Azubuike'nin bonservisini aldı. Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mısır'ın Pyramids takımından kiralanan Nijeryalı futbolcunun satın alma opsiyonu devreye girdi.

Açıklamada, "2022/23 sezonu sonuna dek formamızı giymeye devam edecek olan Nijeryalı futbolcumuza başarılar diliyoruz" denildi.

MALATYA VE RİZE'DE DE OYNAMIŞTI

Türkiye'de daha önce Yeni Malatyaspor ve Çaykur Rizespor'da top koşturan Azubuike, geçen sezon Medipol Başakşehir formasıyla 31 resmi maça çıktı. 23 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 17, Türkiye Kupası'nda 4, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2, UEFA Avrupa Ligi'nde 8 karşılaşmada süre aldı.

İstanbul Başakşehir, kiralık oyuncusu Azubuike\'nin bonservisini aldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Başakşehir, kiralık oyuncusu Azubuike'nin bonservisini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bordo mavi: Kaç paraya aldindi yillik maaşı ne kadar şeffaf olun biraz İstanbul'daki diğer takımlar gibi gizli kapakli iş yapmayin ! 0 0 Yanıtla

Advertisement