MP Antalyaspor Arslan ve Dağışan'la 2 Yıl Daha Uzattı - Son Dakika
Spor

MP Antalyaspor Arslan ve Dağışan'la 2 Yıl Daha Uzattı

MP Antalyaspor Arslan ve Dağışan\'la 2 Yıl Daha Uzattı

Medical Park Antalyaspor'da, Koray Arslan ve İbrahim Dağışan'ın sözleşmeleri 2 yıl uzatıldı.

09.01.2014 17:45  Güncelleme: 17:57

Medical Park Antalyaspor'da 2 imza... Kırmızı Beyazlılar, Koray Arslan ve İbrahim Dağaşan'ın sözleşmelerini 2 yıl daha uzattı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bugün itibarıyla 2 futbolcuyla anlaştıklarını, yarın da Enoh'un imza atacağını kaydetti.

Futbolcuları Koray Arslan ve İbrahim Dağışan'ın sözleşmelerinin 2 yıl uzatıldığını bildiren Gencer, Diarra'dan sonra Hakan Arıkan ile de anlaştıklarını, konunun resmiyete kavuşturulduğunu belirtti.

Amrabat'ın Medical Park Antalyaspor'a gelmesi

Gencer, Amrabat ile ilgili Galatasaray yöneticilerle görüştüklerini ve anlaşmadıkları bir konu olmadığını söyledi. Amrabat ile Galatasaray arasında ise bu konuda bir anlaşmazlık bulunduğunu ifade eden Gencer, bir iki gün içinde sorunun çözüleceğini ancak kendilerinin ısrarcı ve aceleci olduklarını söyledi.

Amrabat trasferi olmadığı taktirde B planlarının hazır olduğunu dile getiren Gencer, "Antalyaspor olarak kupa maçına kadar transferleri bitirmek istiyoruz. Çünkü ciddi bir maç trafiğine giriyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MP Antalyaspor Arslan ve Dağışan'la 2 Yıl Daha Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement