Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik Haftası kutlamalarına katıldı - Son Dakika
Spor

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik Haftası kutlamalarına katıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik Haftası kutlamalarına katıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Para Karate, Kano, Teakwondo ve Masa Tenisi Milli Sporcularımız ile bir araya gelerek, yeni tesis yatırımları ile Muğlalı sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha iyi yerlere geleceğini ifade etti. Ayrıca, Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında bilgi veren gönüllü gençler desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

16.05.2023 17:07

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde şampiyonluk sahibi Para Karate, Kano, Teakwondo ve Masa Tenisi Milli Sporcularımız ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Ankara, Samsun ve Amasya illerindeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programlarına katılacak olan temsilcisi gençlerle bir araya geldi.

Sporcularla ve antrenörleriyle sohbet eden Vali Orhan Tavlı, Türkiye Yüzyılında yeni tesis yatırımları ile Muğlalı sporcuların ulusal ve uluslararası müsabakalarda daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

Vali Orhan Tavlı'ya Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında bilgi veren gönüllü gençler, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik Haftası kutlamalarına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement