Nabil Dirar: Bu sezondan sonra Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım - Son Dakika
Spor

Nabil Dirar: Bu sezondan sonra Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Club Brugge'e kiraladığı Nabil Dirar, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Faslı futbolcu sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönmek zorunda olduğunu belirtirken, "Bu sezondan sonra Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım. Türkiye'den başka teklifler de var ama şu an emin değilim" ifadelerini kullandı.

10.04.2021 16:37  Güncelleme: 17:00

Yıllar sonra eski takımı Clube Brugge'e kiralık olarak dönen Nabil Dirar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bonservisi Fenerbahçe'de olan Faslı futbolcu sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe geri dönmek zorunda olduğunu belirtti.

"FENERBAHÇE'YE DÖNMEK ZORUNDAYIM"

Sözleşmesi devam ettiği için Kanarya'ya geri döneceğini belirten Dirar, "1 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmem var. Bu sezondan sonra Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım. Türkiye'den başka teklifler de var ama şu an emin değilim. Çünkü, Belçika'ya geri dönmek beni çok mutlu etti. Mutluyum. Aileme ve arkadaşlarıma çok yakınım. Haftada 1-2 kez Brüksel'e gidiyordum. Sakatlandıktan sonra o kadar sık gidemiyorum, kaslarım için iyi gelmiyor" dedi.

Nabil Dirar: Bu sezondan sonra Fenerbahçe\'ye dönmek zorundayım

Son Dakika Spor Nabil Dirar: Bu sezondan sonra Fenerbahçe'ye dönmek zorundayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Vay ki vayy: Gel gel Cümbüş Var zaten fb ne hallere dustu Allahım 8 2 Yanıtla
  • Taraftar: Tefik git ya ne faydanız oldu almış maaşınızı yattınız haram olsun size 6 0 Yanıtla
    RAMİZ DAYI: Dirar bu takıma gelmiş en mücadeleci oyunculardan biri. Sizin gibi futbol cahilleri yüzünden Fenerbahçe çok daha kötü yerlere gidecek. 6 5
  • Ahmet 51: Bi sen eksiktin koş geç kalma gel senden fbde dolu emekliler takımı fb 4 0 Yanıtla
  • Bilirkisi: Koca sezonda belcikada 5 mac oynamis ancak mutluyum burda..Türkiye ye dönmek zorundayim faln diyon..Yüksek rakamlardan sözlesme yapmayaydin o zman 3 1 Yanıtla
  • Hüseyin: Eyvah Eyvah 0 0 Yanıtla

Advertisement