Okçulukta Rio Mesaisi - Son Dakika
Spor

Okçulukta Rio Mesaisi

Okçuluk Milli Takımı, Avrupa Oyunları'nın ardından gözünü 2016 Rio Olimpiyatları kota müsabakalarına çevirdi.

02.07.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okçuluk Milli Takımı, Avrupa Oyunları'nın ardından gözünü 2016 Rio Olimpiyatları kota müsabakalarına çevirdi.

Antalya'da 5 antrenör yönetiminde kamp yapan 12 milli okçu, 26 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde Danimarka'da gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotası verilecek Dünya Şampiyonası müsabakalarına hazırlanıyor.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımın 2013 yılı ağustos ayından bu yana yoğun bir şekilde çalıştığını vurguladı. 2016 Rio hedefleri için artık önlerinde az bir zaman kaldığına dikkati çeken Topaloğlu, Avrupa Oyunları'nın ardından milli takım için yoğun bir program hazırlandığını söyledi.

Teknik kurulun Avrupa Oyunları'nı ve 2016 Rio Olimpiyatları hedeflerini değerlendirdiğini belirten Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Sporcularımız, önce 6 Temmuz'da Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek yarışlara katılacak. Daha sonra 12 Temmuz'da Hollanda Milli Takımı ile Amsterdam'da ikili kampa girecek. Son olarak Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a geçerek, 2016 Rio Olimpiyatları kotalarının dağıtılacağı Büyükler Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek. Bir ferdi ve bir takım kotası almayı hedefliyoruz. İnşallah, sporcularımız kotaları alarak Rio'da ülkemizi temsil edecekler, umutluyuz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okçulukta Rio Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement