'Önemli Olan Son 100 Metre" - Son Dakika
Spor

'Önemli Olan Son 100 Metre"

\'Önemli Olan Son 100 Metre"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk için henüz havlu atmadıklarını söylerken, her anlamda yeni bir takım olmanın zorluklarını yaşadıklarını vurguladı.

31.01.2014 14:02

Sabah gazetesi yazarlarının sorularını yanıtlayan Orman'ın röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde...

"Hayat uzun bir maraton, ilk 100 metreye değil, son 100 metreye kimin nasıl gireceğine bakmak önemli. Fenerbahçe en yakın rakibinden 10 puan önde olabilir. Lig bitti mi? Şampiyon oldu mu? Olmadı… Herkes 'şampiyon' diyor ama daha 16 maç var. Herkes kendince bir hesap, kitap yapıyor ama şu unutuluyor; Allah'ın da bir hesabı var… Sivasspor da müthiş bir performans sergiliyor mesela. Roberto Carlos'la iyi işler yapıyorlar. Onların da bu yarışta göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum."

"Yeni bir yönetim var. Yeni bir teknik direktör getirdik. Yeni bir sportif direktörümüz var. 11 yeni futbolcu. Hatta yeni bir kulüp doktoru... Bu kadar yeni bir arada ve yeni stadı olmadan bir şey çıkarmak zor…"

"Bir de yaşadığımız Galatasaray maçı var ki sezona iyi bir başlangıç yapan 'Dream Team'in üzerinden silindir gibi geçti. Maçın kaybedilmesi bir tarafa, olay çıktı, ceza aldık. Maçlarımızı kadınlara oynadık. Tüm bunlara rağmen bir maçımızın eksik olduğunu da düşünürsek ikinci sıradaki Galatasaray'la aramızdaki puan farkı 4. Kasımpaşa maçını kazanırsak fark bir olacak."

"Amerika'ya gittim, 'Kimse beni tanımaz rahat rahat dolaşayım' dedim. Gözümde gözlükler, bir kaç gün traş olmamışım sakallıyım, kafamda şapka, şortumla bisiklete biniyorum. Biri bağırıyor; 'Başkanım başkanım Ronaldinho'yu alıyor musunuz?' Ronaldinho'dan Amerika'da bile kurtulamadım anlayacağınız."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Önemli Olan Son 100 Metre' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement