Beşiktaş, Fatih Terim'e kabusu yaşattı! Kariyerinde daha önce hiç bu duruma düşmemişti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Fatih Terim'e kabusu yaşattı! Kariyerinde daha önce hiç bu duruma düşmemişti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Kara Kartal, geriye düştüğü karşılaşmayı Larin'in attığı 2 golle kazanırken sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim kariyerinde bir ilki yaşadı. Deneyimli hoca, Beşiktaş'a konuk olduğu son dört Süper Lig maçından mağlup ayrılarak kariyerinde ilk kez bir rakibinden üst üste 4 kez dış saha yenilgisi aldı.

25.10.2021 22:12  Güncelleme: 09:33

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş- Galatasaray maçı nefes kesti. Karşılaşmayı Beşiktaş, Larin attığı gollerle mücadeleye damga vurdu. Son yıllarda rakibine karşı Vodafone Park'ta kazanamayan sarı-kırmızılılarda ise teknik direktör Fatih Terim bir ilki yaşadı.

FATİH TERİM, ÜST ÜSTE DÖRT MAÇTA GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ

Opta verilerine göre; Beşiktaş'a konuk olduğu son dört Süper Lig maçından mağlup ayrılan Fatih Terim, kariyerinde ilk kez bir rakibinden üst üste dört dış saha yenilgisi aldı.

Beşiktaş, Fatih Terim\'e kabusu yaşattı! Kariyerinde daha önce hiç bu duruma düşmemişti

Son Dakika Spor Beşiktaş, Fatih Terim'e kabusu yaşattı! Kariyerinde daha önce hiç bu duruma düşmemişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Onur Dursun: Suan yapacak bişey yok takim ve oyuncu farkı fazls ama bir Galatasaraylı olarak yeni oluşumda takım ve geleceği parlak eminim onumuzdeki transfer dönemlerinde bu oluşuma devam edecekler.Suan üzülmüş olabiliriz BJK cok iyide oynadi ama gelecegimiz çok parlak bunu rahatlıkla görebiliyorum. 2 2 Yanıtla
  • Kamp Yerleri: Kocum sergen aslani keklik gibi avladiii 2 1 Yanıtla

Advertisement