Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı! - Son Dakika
Spor

Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı!

Çin'de düzenlenen Dünya Kupası'nda Brezilya ile ABD'nin karşı karşıya geldiği maçta kameralar, tribünde oturan sütyensiz bir taraftarı çekince maçı yorumlayan ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı. Bu durum sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

10.09.2019 19:49  Güncelleme: 00:54

Çin'de düzenlenen 2019 FIBA Dünya Kupası 2. tur maçında Brezilya ile Amerika Birleşik Devletleri karşı karşıya geldi. ABD'nin Brezilya'yı 89-73 mağlup ettiği maçın 4. periyodunda kameralar tribünleri çekerken sarışın bir taraftar ayağa kalkıp dans etmeye başladı.

Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı!

BİR SÜRE SESSİZ KALDI

Maçı yorumlayan ünlü başantrenör Andrew Gaze de iç çamaşırı olmayan taraftarı görünce adeta kendinden geçti. Bir süre sessiz kalan Andrew, konuşmaya başlayınca kelimeleri birbirine karıştırdı. Bu anlar sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı!
Andrew Gaze
Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı!

Son Dakika Spor Tribündeki sütyensiz taraftarı gören ünlü hoca Andrew Gaze, ne diyeceğini şaşırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • Digorlu Mahmut : İBB LOGOSUNDAKİ CAMİİ SEMBOLÜNÜ KALDIRMIŞ! ŞAŞIRDIK MI? HAYIR! BUNLARIN DEDELERİDE EZANI TÜRKÇE OKUTMUŞLARDI HELE BİRDE İKTİDARA GELDİKLERİNDE GÖRÜN İSLAMA NASIL SALDIRACAKLAR, OY VEREN MÜSLÜMANLAR AHİRETTE İŞİNİZ VAR. 32 37 Yanıtla
    Vurucu tim: Sizde harbiden gram akıl yok az okuyun cahil olmayın dogalgaza benzine elektrik hepsine zam gelirken arkanız açıkmı görüyonuz ensardan dogmalar sizi 7 8 Iq: Senin IQ 20 var mı 6 8 36 : Camiye hocaya laf söyleyenlerin cesedi neden meyhaneden kalkmıyor 12 1 Digorlu Mahmut : Camii logosunu kaldıran eko tatilden dönmeseymiş daha iyiymiş, git uludağda kayak yap sezon açılır yakında yoksa bu hızla ne camii kalır ne ezan, laik kemalist zihniyet gün geçtikçe kendini gösteriyor.. 5 8 Bülent demir: Bu millet dine imana bakmıyor artık camii ezan milletin umrunda değil, millet midesini cüzdanını düşünüyor malesef, daha bu ülkeye düşman ne lazım. 6 3 deneme: Kimsenin bizi bölmesine gerek yok. Zamanında sağ sol diye ayırmışlar bizi. Onun için biz birbirimizi yiyelim batı pastayı götürsün. 7 1 Digorlu Mahmut : Siz imamoğlu seçmeni sadece bu haberlere tıkladığınız için bu haberi seçtim belki camii logosunu kaldıran tatilci ekoya birşeyler söylersiniz buradan, ama nerde sizde o iman? 4 3 Digoş haberlerde göğüslere bakıyor: İman power güya :d 3 2
  • Maydanoz mayda: Aynı hareketleri bizim trubunlerde de görmek istiyoruz ateşini yolla bize 4 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement