Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası

Zonguldak'taki şampiyona sone erdi.

13.04.2014 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası, sona erdi.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından kentteki otelde 10 Nisan'da başlayan şampiyonada 51 sıklette 300'e yakın sporcu, vücut geliştirme, klasik vücut geliştirme, çocuk fitness, fitness, body fitness, wellness ve atletik fizik kategorilerinde yarıştı.

Klasik vücut geliştirmede, 1,68 santimetre boy altında Davut Solmaz, 1,71 santimetre boy altında Onur Kaya, 1,75 santimetre boy altında İlkay Beyga, 1,80 santimetre boy altında Doğuşkan Özhan ve 1,80 santimetre boy üzerinde Mete Bektaş şampiyon oldu.

Vücut geliştirme büyük erkeklerde ise 75 kilogram altında Burak Karasu, 95 kilogram altında Serkan Kaya, 100 kilogram altında Caner Savut, 70 kilogramda Cihan Doğuşcan, 75 kilogramda Yetiş Akçöltekin, 80 kilogramda Ufuk Doğan ve 85 kilogramda Volkan Yalvaç birinciliğe ulaştı.

Vücut geliştirme "overall" kategorisinde Ufuk Doğan, klasik vücut geliştirme "büyükler overall"da İlkay Beyga birinci, çiftler vücut geliştirme açık sıklette ise Dilek Sarı ve Onir Yılmaz çifti şampiyon oldu.

Federasyon Başkanı Niyazi Kurt, şampiyonanın sonunda yaptığı konuşmada, katılımın çok yüksek olduğunu belirterek, sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti.

Şampiyon sporculara kupaları, Kurt tarafından verildi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement