Ocean's 8 Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Belli Oldu!! - Son Dakika
Teknoloji

Ocean's 8 Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Belli Oldu!!

Ocean\'s 8 Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Belli Oldu!!

Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway, American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı şarkıcı Awkwafina ve son zamanların yeni Hollywood gözdesi Rihanna'yı barındıran Ocean's 8 filminin vizyon tarihi Amerika için belli oldu.

08.10.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway,  American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı şarkıcı Awkwafina ve son zamanların yeni Hollywood gözdesi Rihanna'yı barındıran Ocean's 8 filminin vizyon tarihi Amerika için belli oldu.

Ocean's Eleven 2001 senesinde gösterime girmiş ve başrollerinde yıldız isimlerin yer almasıyla dikkat çekmişti. Bu yapımda ünlü oyuncular George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy García, Julia Roberts, Casey Affleck ve Scott Caan gibi isimleri izlemiştik. O zamanlar büyük ilgi gören hikaye Ocean's Twelve ve Ocean's Thirteen ile devam etmişti.

Gösterim Tarihi 2018 !!

Yönetmen koltuğun ve yapımcılığını üstlenen isim ise Açlık Oyunları'nın yönetmeni Garry Ross bulunuyor. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz aktörlerin temel alacak olan Ocean's 8, Amerika'da 8 Haziran 2018'de vizyona girecek.Bizede bu tarihi beklemek düşer.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Ocean's 8 Filminin Vizyona Çıkış Tarihi Belli Oldu!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement