THY Reklamı Youtube'un En Beğenilenleri Arasında - Son Dakika
Teknoloji

THY Reklamı Youtube'un En Beğenilenleri Arasında

THY Reklamı Youtube\'un En Beğenilenleri Arasında

Dünyada son on yılın en beğenilen YouTube reklamı Türk Hava Yolları’ndan...

03.06.2015 19:17
Emre Çetinkaya - -

Youtube, son on yıla damga vuran markalı reklamları açıkladı. Google'ın resmi blogundan yapmış olduğu açıklamaya göre son on yılın en beğenilen Youtube reklamı ise Türk Hava Yolları'ndan geldi. Türk Hava Yolları'nın Kobe vs. Messi: The Selfie Shootout reklamı, bu alanda zirvede yer aldı.


Ayrıca Google, Türk Havayolları'nı ve Crispin Porter & Bogusky ile Starcom'u, son 10 yılın en beğenilen YouTube reklamını hazırladıkları için tebrik etti.


Öte yandan dünyanın en büyük iki süper starı arasındaki selfie çekme yarışını konu alan Türk Hava Yolları'nın reklamı, ilk üç günde tam 25 milyon kez izlendi. Dünyanın son trendlerinden "selfie" ile Kobe Bryant ve Messi gibi iki starın gücünü akıllıca bir araya getiren reklam YouTube Ads Leaderboard'un hem Aralık 2013 hem de Cannes Special Edition listelerinde üst sıraya yerleşti.


Google'dan yapılan açıklamaya göre listede THY'nin reklamının ardından ikinci sırada: Volkswagen'in 2011 Big Game spotu olan, Darth Vader kostümü giymiş 8 yaşındaki bir çocuğun yer aldığı The Force (Deutsch Los Angeles, MediaCom) videosu yer aldı.


Üçüncü sırada: Bir işi "kız gibi" yapmak konusundaki negatif algılara meydan okuyup paramparça eden Always #LikeAGirl ( Leo Burnett, Starcom MediaVest Group.), dördüncü sırada: Volvo Trucks'ın kamyon testini destansı bir boyuta taşıyan The Epic Split feat. Van Damme (Forsman & Bodenfors) videosu ve beşinci sırada: Konu güzellik olduğunda kendilerini en sert eleştirenlerin kimi zaman kadınların bizzat kendileri olabildiğini ortaya koyan Dove Real Beauty Sketches | You're more beautiful than you think (Ogilvy Brazil, PHD, Mindshare.) yer aldı.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji THY Reklamı Youtube'un En Beğenilenleri Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement