14 Köy Muhtarından Özak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

14 Köy Muhtarından Özak'a Ziyaret

14 Köy Muhtarından Özak\'a Ziyaret

İzmit’te görev yapan 14 köy muhtarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak’ı ziyaret etti.

04.05.2015 11:34

İzmit'te görev yapan 14 köy muhtarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak'ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmitli köy muhtarlarını makamında kabul etti. Başkanvekili Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun 'Kentte ne varsa köyde de o olacak' sloganıyla köylere hizmet ettiklerini ifade ederek, köylerin gelişmesi için pek çok proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarlar ise hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, kendisini ziyarete gelen Böğürgen, Bulduk, Çağırgan, Fethiye, Kulmahmut, Süverler, Şahinler, Kaynarca, Gökçeören, Nebihoca, Sarışeyh, Sepetçi, Hakkaniye ve Çubuklu Osmaniye köylerinin muhtarları ile İzmit Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Çakır'ı makamında misafir etti. Başkanvekili Özak, muhtarların istek ve dileklerini tek tek dinledi.

Başkanvekili Özak, "Millete hizmette sınır tanımayan belediyecilik anlayışıyla muhtarlarımızın sorunlarını tek tek dinledik ve çözüm noktasında Büyükşehir yetkili organlarıyla birlikte önemli kararlar aldık. Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mahallelerindeki sorunları dile getiren, çevreye duyarlı, görev bilinciyle çalışan değerli muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sırasında muhtarların talepleri doğrultusunda önemli kararlar alındı. Başkanvekili Zekeriya Özak, "Bugüne kadar İzmit'te 235 bin 65 ton asfalt serimi yapıldı. Köylerimize grup köy yolları yaptık. Köylerde konaklar, parklar, köy fırınları, camiler, meydan ve çevre düzenlemeleri, düğün salonları, kültür merkezleri gibi pek çok hizmeti gerçekleştirdik. Köylümüze çiftçimize çeşitli destekler ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Arıcılık, hayvancılık ve meyve fidanı uygulamalarında çiftçiye yönelik projeler yapıyoruz. Yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıyoruz. Hayvancılık ve tarım yapan çiftçimize veterinerlik ve ziraat mühendisliği danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ücretsiz olarak toprak analizi yapıyoruz. Yem bitkisi tohumu veriyoruz. Çiftçimizin birim alandan daha kaliteli ürün alması için çalışmalar yapıyoruz. Çiftçilerin yaşadıkları bölge iklimine uygun ürünleri yetiştirmeleri için destekler veriyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 14 Köy Muhtarından Özak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement