Adana Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Adana Basınında Bugün

Ekspres: Adana'da bir hayırsever tarafından 16 derslikli fen lisesi yapımı için Çukurova Üniversitesi zeytin gen bahçesinin seçilmesi tepkilere yom açtı.

02.04.2011 10:32

Adana'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle

EKSPRES: "Ağaç katilleri" Adana'da bir hayırsever tarafından 16 derslikli fen lisesi yapımı için Çukurova Üniversitesi zeytin gen bahçesinin seçilmesi tepkilere yom açtı.

GÜNAYDIN: "ATO'da skandal" Adana Ticaret Odası (ATO) meclisi dün ilginç bir olaya tanıklık etti. Meclis üyeleri aylardır takibe aldıkları odanın hesaplarında usulsüz harcamaların bulunduğunu fark ederek idareyi göreve çağırdı. İdare de 3 yıl geriye dönelik olarak hesaplarda usulsüz harcamaların bulunduğunu fark ederek Ankara'dan Mülkiye Müfettişleri'nin denetlemek amacıyla Adana'ya gelmesini talep etti.

ÇUKUROVA PRESS: "Engelliler dayak iddiasını yalanladı" Adana'da, 27 Mart Cuma günü toplu açılış ve TOKİ anahtar teslis törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmak isteyen iki kolu ve sağ ayağı olmayan 33 yaşındaki Halit Tuna'nın polis tarafından darp edildiğini iddialarının basında yer alması üzerine bir grup engelli, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'i ziyaret ederek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement