AK Parti Balıkesir Milletvekili'nden Vefa Yemeği - Son Dakika
Yerel

AK Parti Balıkesir Milletvekili'nden Vefa Yemeği

AK Parti Balıkesir Milletvekili\'nden Vefa Yemeği

Ak Parti MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, memleketi Havran’da AK Parti’nin ‘1 Kasım zaferi’ nedeniyle hayır yemeği düzenledi.

05.11.2015 15:35

Ak Parti MKYK üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, memleketi Havran'da AK Parti'nin '1 Kasım zaferi' nedeniyle hayır yemeği düzenledi.

İlçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti sonrası düzenlenen yemeğe, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan yardımcısı Eşref Uslu, daire amir, müdürleri teşkilat başkanları, körfez ilçeleri gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri, partililer ile binin üzerinde vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Erdal Önder'in ev sahipliğinde düzenlenen hayır yemeği öncesi mevlid-i şerif, akşamı yemek, ardından ise Belediye Düğün Salonu'nda hanımlara sanatçı İlhan Altın'ın katıldığı bir konser verildi. AK Parti ilçe başkanları AK Parti'nin başarısını vakur bir şekilde karşıladıklarını belirttiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Balıkesir Milletvekili'nden Vefa Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement