AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir Mazbatasını Aldı

Bilecik'te, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'den milletvekili seçilen Halil Eldemir, mazbatasını aldı.

12.06.2015 17:07

Bilecik'te, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'den milletvekili seçilen Halil Eldemir, mazbatasını aldı.

Eldemir, Bilecik Adliyesine eşi Funda Eldemir ve çocukları Emine ve Mehmet Eldemir, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerle geldi. Mazbatasını Ağır Ceza Reisi Başkanı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe'nin elinden alan Eldemir, yanında bulunanlar tarafından alkışlandı.

Eldemir, burada yaptığı konuşmada, seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı seçim kurulu adına, Aktepe'ye teşekkür ederek, hayatının ilk mazbatasını aldığını, onunda milletvekilliği mazbatası olduğunu söyledi.

7 Haziran itibariyle huzur içerisinde geçen bir seçim sürecinin tamamlandığını anımsatan Eldemir, "Bilecikli hemşerilerimiz bizi, milletvekili olarak görmek istediklerini sandıkta beyan ettiler. Bizde bu beyanın neticesinde bugün mazbatamızı almış oluyoruz. Bugüne kadar AK Partinin milletvekili adayı olarak 7 Haziran'a kadar seçim meydanlarında, köylerimizi, mahallelerimizi ve ilçelerimizi de dolaşmıştık. Bugün itibariyle artık, bize oy versin, vermesin, tüm Bilecik'in milletvekili olarak, bundan sonra Bilecik'e ve ülkeme hizmet etmeye hazır olduğumu belirterek, mazbatayı alıyorum" dedi.

Eldemir, adliye çıkışında kendisini tebrik eden partililerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement