AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun Açıklaması

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 3 merkez ve 28 taşra ilçede 3 haftadır yoğun bir şekilde sürdürdükleri seçim çalışmalarında halkın büyük teveccühüyle karşılaştıklarını söyledi.

12.05.2011 11:52

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 3 merkez ve 28 taşra ilçede 3 haftadır yoğun bir şekilde sürdürdükleri seçim çalışmalarında halkın büyük teveccühüyle karşılaştıklarını söyledi.

Sorgun, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmamak üzere seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başta Konya'dan aday gösterilen Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere milletvekili ve milletvekili adayları ile parti görevlilerinin çalışmalara katıldığını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"3 merkez ve 28 taşra ilçemizde 3 haftadır yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında halkımızın büyük teveccühüyle karşılaştık. 75 belde ve 250 köyde yapılan programlarda esnaf, ev, hastane ve sanayi ziyaretleri gerçekleştirildi. Çalışmalarımızı büyük bir nezaketle sürdürüyoruz. Farklı partilerin temsilcileriyle karşılaştığımız zaman birbirimize başarılar diliyoruz. Seçim çalışmalarında seviyeli yarışın sembol şehri Konya olması için çaba sarfediyoruz. "

AK Parti iktidarında Konya'ya yapılan yatırımları anlatan Sorgun, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı da Konya milletvekillerine teşekkür etti.

Sorgun, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye'de ve Konya'da yakalanan istikrarın ve büyümenin devam etmesi için önemli bir tarih olduğunu bildirdi.

Toplantıya, AK Parti Konya milletvekilleri Ali Öztürk, Hüsnü Tuna, Orhan Erdem, Ayşe Türkmenoğlu, Ahmet Büyükakkaşlar ile milletvekili adayları Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Baloğlu da katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement