Ak Partili Şahin'den Başkan Hakan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Şahin'den Başkan Hakan'a Ziyaret

Ak Partili Şahin\'den Başkan Hakan\'a Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, seçim çalışmalarını kapsamında Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan’ı makamında ziyaret etti.

17.03.2015 14:06

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, seçim çalışmalarını kapsamında Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan'ı makamında ziyaret etti.

Gevaş Belediye başkanı Hakan, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zafer Şahin'in Van için önemli bir aday olduğunu belirtti. Bölgeyi iyi bilen ve tanıyan Şahin'in Van'da ve bölgede yaptığı hizmetlerin en üst düzeyde olduğunu ifade eden Hakan, "Zafer Şahin yaptığı işler ve projelerle kendini kanıtlamış. Aday adaylığının kendisi ve Van için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Zafer Şahin ise, Gevaş ilçesi başta olmak üzere Van Gölü kıyı şeridine sınır olan tüm ilçelerin gelişmesi ve turizme daha fazla kazandırılması için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceğini belirtti. Şahin, "Seçilip seçilmememiz önemli değil. Biz bu memleketin mavisine, yeşiline, doğasına aşığız ve elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız" diye konuştu.

Karşılıklı iyi niyet ve temennilerle son bulan ziyaret ardından AK Parti Gevaş İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret eden Şahin, ilçe merkezinde halkın sorunlarını da dinledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Şahin'den Başkan Hakan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement